Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Videószerkeztés? Tömörítés?...

Videószerkeztés? Tömörítés? Pls ha értesz sony vegas pro-hoz vagy format-factory-hoz nézd meg!

Figyelt kérdés
nos amikor felveszek 1 vidót (fraps-el) utána megszerkeztem sony vegas pro10-el, utána nem tudom tömöríteni format factory-val, miért??? esetleg a sony vegas pro-nál a [render as] menüponton valamit be kellene állítani (you-tube-ra tölteném fel szoval jó lenne mindenképp tömöríteni) és amikor először tömöríten a vidit, utána nem engedi berakni sony vegas pro-ba :S mi lehet a magoldás??? előre is köszönöm!!!

2012. okt. 24. 21:34
 1/1 anonim válasza:
Nos én úgy csinálom hogy elsőnek is Fraps-al felveszem utána kapok egy kb 4Gb fájlt majd Any Video Converter átrakom Mp4 re hogy a hang minőség jó legyen és a febontást is fentebb rakom igy kapok egy tök kics fájlt aránylag de HD ben és a minőség türhető... na innen szarintem a sony vegas ba be birod rakni a vidit.... (bocs a helyes írásért)
2012. okt. 25. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!