Ha frissítem a Sims 4-et akkor ha az egyedi tartalmakat bent hagyom a játékban attól lehet baja a játéknak?
Ha igen akkor frissítés előtt mit csináljak az egyedi tartalmakkal?
Eredeti a játék
A frissítés utáni indításnál alapból kiveszi majd őket, hogy biztos elinduljon a játék.
Nem törlődnek, de majd engedélyezned kell őket a beállításokban, egyébként megmarad minden.
Az a sz*r ha az egyik nem lesz kompatibilis vmiért az új verzióval, mert akkor egyesével próbálgathatod, hogy melyik a rossz... xd
De egyébként a biztonság kedvért szerintem csinálj egy biztonsági másolatot, azon ne múljon.
Nagyon szépen köszönöm!
Elég analfabéta vagyok az ilyen dolgokhoz,úgyhogy még lenne egy olyan kérdésem, hogy biztonsági mentést, hogy kell csinálni?
Hát, csak annyi, hogy kimásolod a content-eket (amik elapértelmezetten azt hiszem: Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 4) innen a "The Sims 4" mappát kimásolod pl egy másik merev lemezre ha van, vagy másik partícióra, de az is jó ha az asztalra... Mindegy csak legyen meg :DDD
És frissítés után ha még azután sincsenek meg, hogy engedélyezed őket játékon belül, akkor meg visszamásolod az előbb kimásolt file-okat.(bár szerintem erre nem fog sor kerülni, legalábbis nálam nem volt ilyen probléma :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!