Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4, nem jelenik meg az...

Sims 4, nem jelenik meg az egyedi tartalom, miért?

Figyelt kérdés

Valaki segítsen, nem megy az egyedi tartalom :/

Eredeti a játék, amikor először telepítettem fel, ment. Majd valaki mondta, hogy frissítésnél szedjem ki a modokat. Így is tettem, lefrissített, majd amikor visszamentem, már nem jött fel az elején semmilyen ablak, és nem is voltak bent a tartalmak.

Nem tudok már mit csinálni, kiszedtem, töröltem a mappát, újraraktam a játékot, de egyszerűen nem akarnak megjelenni...

2017. jan. 28. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem kitörölhetted a modokkal együtt a resource.cfg filet.
2017. jan. 30. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Nincs baj! A játék elején a kiegészítőket mutató bevezető csak egyszer jön fel. De amint játszottál akár csak egyi percet is máris fileokat pakol a

Documentumok\Electronic Arts\The Sims 4

Könyvtárba.

Ha ezeket törlőd de mondjuk a mód könyvtár tartalmát elmentetted és visszateszed ide akkor a módok is menni fognak és a kiegészítők listáját is látni fogod ismét…

De attól, hogy nem látod a kiegészítők listáját minden indításkor, attól az még ott van. Csak hülye módon csak akkor látni, ha a fenti könyvtár üres. Vagy csak a mód könyvtár tele….

Kitapasztaltam…

2017. febr. 1. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!