Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4-hez hol lehet ingyenese...

Sims 4-hez hol lehet ingyenesen letölteni az egyedi tartalmakat?

Figyelt kérdés
Láttam már róla videókat, de nem tudom elég biztonságos-e és hogy ingyenesen is lehet-e. Előre is köszi a segítséget!

2017. márc. 5. 10:41
 1/3 Nono8 ***** válasza:
Nezd meg Muffin games videóját es ott mutat hogy hol lehet es hogyan!!
2017. márc. 6. 06:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de már láttam a videót. Tényleg tud segíteni és már próbáltam is úgy, viszont a játékban nem volt benne az egyedi tartalom. Peidg mindent úgy csináltam, ahogy mondta. :(
2017. márc. 6. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

En peldaul sok kiegeszitomet a www.thesimsresource.com-rol szoktam letolteni es ha innen talalsz valamit akkor annyi a dolgod hogy:

1.ramesz a letoltendo kiegeszitore ugy ott a kepere.

2.a zold szinu download gombot megnyomod

3.varj 10masodpercet

4.ugye ha minden jo ezt letoltotte de ott alul kiirja,na es ezutan nyisd meg a letoltesek mappat

5.keresd meg benne a letoltott tartalmat

6.jobb klikk kivagas

7.keresd meg az electronic arts mappad azon belul a the sims 4et azon is belul a mods nevu mappat

8.ha idaig megvagy csak annyi a dolgod hogy belerakd a beillesztessel a mappaba

Remelem tudtam segiteni.

Ja es az is nagyon fontos hogy ne legyen bekapcsolva a laptop mod a jatekbeallitasoknak mert azzal sok kieg. nem mukodik es hogy mindig frissitve legyen a jatekod.

2017. ápr. 15. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!