Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A need for speed mostwanted...

Baróthiking kérdése:

A need for speed mostwanted régebbi számítógépes demo verziója van androidra?

Figyelt kérdés

Ez a verzió fent van a letöltőközpont oldalon csak az a gondom vele hogy pc és nem android!

Pontosan a 2004-2005 évi kiadását keresem!

2017. márc. 7. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem létezik ilyen.
2017. márc. 7. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs androidos verziója a 2005-ös Most Wantednek. A Shift óta vannak epizódok androidra meg iOS-re, de nem mindegyik rész.
2017. márc. 7. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Már csak azért sem lehetséges, mert Android 2008 óta van, tehát amikor a Most Wanted megjelent, tulajdonképp olyan, mint Android nem létezett a piacon.

Visszafelé az időben nem demozik senki sem, akkor inkább átírják az egész játékot Androidra, iOS-re, mint pl. GTA San Andreas. 2004/2005-ös játék, viszont telefonra 2013-ban jelent meg az egész játék.

2017. márc. 7. 20:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2017. márc. 11. 11:08
 5/8 A kérdező kommentje:

De viszont beírtam a youtube ba hogy need for speed most wanted 2005 demo

és kidobott egy videót amit meg is néztem az a régi verzió volt látható a videóban és láttam hogy telefonon irányította!

Ezért voltam kíváncsi de belinkelem a videot és majd nézzétek meg és majd utánna érteni fogjátok miről is van szó

2017. márc. 11. 11:12
 6/8 A kérdező kommentje:
2017. márc. 11. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Remélem ismered azt a szót, hogy kamu, kisfiam.
2017. márc. 11. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem nagyon hiszek ennek én sem, mert vagy a PC-s, vagy a konzolos verziót futtatja valahogy telefonon, vagy kamu. Lehet emulátort használ vagy valami ilyesmi. 0:22-0:24 között meg ott figyel a kurzor.

Csak nem értem, hogy mi az élvezet abban, hogy egy PC-s / konzolos játékot telefonon játszik az ember.

"Playing Need For Speed Most Wanted Black Edition on Android phone using wireless mouse and on-screen buttons. It's not a remote desktop or stream app. It doesn't require internet connection."

Amúgy se tutorial, se normális leírás, kérdésekre nem válaszol a kommenteknél. Nem kell bedőlni mindennek amit a neten találsz. :)

2017. márc. 11. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!