Tudnátok ajánlani jó számítógépes játékokat
lányoknak? 20L
Értesz-e angolul? Mert némelyikhez kell a nyelvtudás.
Life is Strange
The Wolf Among Us
The Walking Dead Season 1-2
Ori and the Blind Forest
Seasons after Fall
Dust: An Elysian Tail
Trine
Tomb Raider (a 2013-as)
Rise of the Tomb Raider
Beyond Good & Evil
Contrast
Terraria
ABZU
Vanishing of Ethan Carter
Stardew Valley
TERA Online
Guild Wars 2
2017. febr. 22. 15:01
Lányoknak...
Ez olyan semmitmondó infó. Van 3 női ismerősöm, egyik rommá lövi a többieket FPS-ben, a másik horror játék kedvelő, a harmadik moba függő.
Ennyi infóval ki lehet törölni.
Pontosan milyen fajta, típusú játékok tetszettek eddig, keltették fel az érdeklődésedet, hogy viszonyulsz a vérhez, belsőségekhez, rovarokhoz (pl pókok), lehet-e durva, logikai legyen, esztelen mészárlás, ügyességi stb stb.
Így nem lehet neked jó játékot ajánlani, mert semmit nem mondtál.
2017. febr. 22. 15:19
3/10 A kérdező kommentje:
Lányos játékokat keresek, sosem játszottam, maximum régen a sims-el.
Csak egy kis unaloműzésnek kellene viszont a véres, lövöldözős, undorító játékokat nem szeretem, ki sem szeretném próbálni, egyebek jöhetnek.
4/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló nagyon szépen köszönöm :)
22 éves nő vagyok, most amikkel játszok, az Dishonored, Killing Floor 2 és a Postal Reduxot akarom még elkezdeni. De nem tudom milyen egy lányos játék. Most valami sminkelős, öltöztetős barbie játékra gondolsz? Akkor ott van mondjuk a Sims. Vagy puzzle játékok kedveltek még, mondjuk Portal 1-2, The Talos Principle. Mmorpg-k jobban kedveltek női körökben, mondjuk a Guild Wars 2, Tera, Aion.
2017. febr. 22. 16:26
Ne a nemedet mondd, hanem azt, hogy mi érdekel.
2017. febr. 22. 16:45
Morrowind vagy másnéven Elder Scrolls 3. Nagyon jó sok féle céhbe beléphetsz, segít hogy kiismerd önmagadat. Pl ott a harcosok céhe az elején még patkányt kell ölnöd (nem véres) aprópénzért, aztán késöbb olyanokat is akik sima polgárok. Az a kérdés h kegyetlen zsoldos vagy, vagy meddig mész el pénzért, de vannak jó céhek is pl lóvét kell szedni a szegényeknek stb. A legtöbb küldetés az ilyen menj oda öld meg vagy hozd el jellegű. A játéktér szabadon bejárható, díszépület nincs, bárhova bemehetsz. Ha elakadsz a dolgaiddal, akkor szabadfoglalkozás valahogy pénzt kell szerezned hogy képeztesd magad. Ha lopsz és lebuksz vagy ha normális polgárt bántasz, akkor az őrök bírságot szednek, vagy kényszermunkára visznek ahol lejjebb mennek a dolgaid. Magyarosídst mindenképp,sokkal élvezhetőbb. Könyvek közt akad pár nagyon szép történet szomorú is vicces is :)
2017. febr. 22. 18:00
#7: "Magyarosídst mindenképp,sokkal élvezhetőbb"
Remélem, ez csak valami hülye vicc volt!
2017. febr. 22. 18:15
8 jó jó én is találtam már olyan küldetésleírást ahol pont az ellenkező irányba kellett menni mint írta xD de most komolyan egy csomó könyvhöz folyékonyan kéne tudni angolul olyan kacifántosan fogalmaz. Pl Vivecből még magyarul is csak a Szó karcolatait, meg a Kard karcolatait tudtam értelmezni, hogy mit is jelent. (Ezek 1-1 leckét tesznek ki de nemtom hányadikat)
2017. febr. 23. 15:24
10/10 anonim válasza:
Nekem ezek a kedvenceim: Sims, Aveyond, Our Love Will Grow és a "Hidden Objects" játékok amiket az arcadetown.com-on találok. Kikapcsolódáshoz ezek tökéletesen megfelelnek.
2017. márc. 2. 13:59
Kapcsolódó kérdések: