Melyik játék lehet?
Figyelt kérdés
Régen játszottam egy játékkal (demo lemez) amivel manapság is szívesen játszanék, de a nevére már nem emlékszem és a lemez sincs már meg.
Játék leírása:
Egy nemzettel játszhattam a demo verzióban (stratégia), ott mikor leraktam az épületeket fekete lett a talaj a fák eltűntek stb. Volt benne vámpír, vérfarkas mindkettő átváltozhatott és a legerősebb szörny egy koponya sárkány volt. Először valami gyűrűk ura játékra gondoltam mert mikor a főépületet teljesen kifejlesztettem egy ilyen Szauron szemére emlékeztető tűzgolyó lett a tetején.
A válaszokat előre is köszönöm! - kérek mindenkit a kérdésre válaszoljon, ne a helyesírásomat elemezgessük!
2012. aug. 3. 12:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem Warcraft3-ra illik leginkább a leírás, de vámpírok meg vérfarkasok nem rémlenek.
2/5 A kérdező kommentje:
nem az, de azért köszönöm!
2012. aug. 3. 12:25
3/5 ortin válasza:
heroes of annihilated empires
ez az a játék nagyon jó game én is szeretem
4/5 A kérdező kommentje:
ez az, nagyon köszönöm!
2012. aug. 3. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!