Állandóan elromlik az xbox 360 kontroller, fifázom és a játékosok nem reagálnak ahogy eddig, ez már a negyedik kontrollerem 2013 Február 9. óta. Augusztus óta ez a második. Ki is estem az első osztályból, a FUT módban. Mással is előfordult ilyen?
„ mi a szarról ebszélsz nem írtam át akérdés kategóriát valamit nagyon benéztél, hozzásem nyúltam már az elejéns em értettem”
Naná, hogy nem. Aki a széteső kontrollerét szoftverfejlesztéssel akarja orvosolni, attól nem is igen várható, hogy legalább a figyelmeztetés után normális helyre rakatja át a kérdését. De, mint láthatod, a moderátor mégiscsak értesült arról, hogy olyan helyre tetted föl, ahová józan ember nem tenné, és korrigálta ezt a nehezen magyarázható döntésedet. Ne, ne hálálkodj -- lehet, hogy tényleg nekem köszönheted, de őszintén szólva, nem emlékszem: Igaz, én a bután kiírt kérdést általában reflexből jelzem, de éppen ezért minek is tartanám számon, hogy ezt most is megtettem-e? Lehet, hogy mást is ugyanúgy bosszantott a Programozás rovatba szemetelésed. Egy szó, mint száz, a kérdésed most máshova került, de ettől még nem túl elegáns úgy értékelni a hozzászólásomat, mintha örök időktől itt lett volna. Az ember ne másnak törlesszen a saját bénasága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!