Taliyah véleményt mondanátok?
Elsősorban azért mides, de supportként is elmegy. Nem a legkönnyebb karakter, de nekem nagyon nagyon fun, amióta kijött kb ő lett a kedvenc hősöm. Ami hátránya, hogy assasinok ellen tud nehéz lenni, de lehet vele tartani a távolságot és q-val poke-olni. Igazából ha egy full combót betalálsz, azzal kb 3/4 hp-t bárkiből leszedsz. Early-mid game-ben a legerősebb, ha jól kitudod hasznáni. Az ilyen kisebb 2v2 körüli szituációkban remekel, a Jungle környékén, meg ilyesmi, az ultival remekül lehet roamolni. Late game-ben kicsit nehezebb, mert a w+e kicsi range-ű, a q-t pedig "felfogják" a tankok, de azért ekkor is lehet vele alkotni.
Buildnek én 2x dorans ring után egyből egy rylai-t rusholok, nem annyira manás mint a legtöbb mage ezért a morello kihagyható (a legtöbben azzal játszák). A rylai slow-ja nagyon jó a q-ra, aminek ugye van egy egész nagy range és spammelhető. Utána protobelt, abyssal, liandry, voidstaff, esetleg zhonya szituáció függően. Én nagyon ajánlom, de tényleg nem a legkönnyebb.
Szerintem supportra találhatsz jobb hősöket is. Midre elmegy, bár ott is vannak jobbak.
Nem rossz, ha kigyakorlod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!