Tudtok nekem véleményt mondani a Balde&Souls játékról?
B&S modern Metin2, ha szereted, hogy egyszerre 600 ellenfelet versz nyakon (mert ugye az 1v1 sok kisgyereknek rossz, mert nem ők a Janik és túl életszagú), akkor hajrá.
TERA, ott van elég sok küldi, érdekesek a karakterek, bár ott is megy ezerrel a mobírtás.
Elder Scrolls Online (egyszer fizetős) rengeteg a küldetés, én pl mágussal heavy armorban rohangálok meg társai, szóval van benne lehetőség. Végjátékról nem tudok mit mondani jelenleg még nem értem el azt a szintet (100 órával 47es vagyok 65ből).
Guild Wars 2 az alap játék ingyenes, eléggé eltér a megszokott MMO-któl (pl odamész területre automatán megkapod a küldit, ha csinálod, csinálod, ha nem, nem). Nekem a végjátéka nem jött be mondjuk, nagyon erőteljesen PvP orientált.
2. hülyeséget mondasz.
A B&S alapból pvp-re van kihangsúlyozva. Oké van open world pvp ha felveszed a frakció ruhát,de a lényeg az 1v1-en van. Még esl által szervezett bajnokságok is vannak. A 3v3 se 3v3 igazából, hisz 3an vagytok 1teambe de mindig csak 1ember harcol és váltjátok egymást, esetleg beugrotok segíteni egymásnak 5mp-re.
Ezen felül nincsmég egy olyan MMO ahol tökéletes lenne a balance.
Erre jönnek majd a támadások,hogy dehát az ellenfelem 10-es volt ésén is.Én fél percig ütöttem mire sebeztem valamit ő meg egy comboból megölt. A játék lvl50-re van balancolva, szóval a jelenlegi lvl45 se tökéletes, de még itt is kb olyan szoros ,mint máshol, ha nem szorosabb. Viszont mint mondtam amint bejön a lvl50 tökéletes lesz.
Emellett skillt igénylő játék, mert a macro használókat egy idő után utoléri a büntetés.
Mortal kombat rpg. Inkább az aréna harcra van kihegyezve, mellette az open world csak a szociális élet miatt van. 20 óra alatt simán elérheted az endgémet, de hc játékosok akár 10 óra alatt is kihúzzák. Sokat kell benne tanulni, ismerni a saját classod és legalább annyira a többit is.
A történet pedig szerintem kifejezetten jóra sikerült, mint egy giccses ázsiai kungfus kalózos varázslós mozi, szóval ha csak az érdekel, akkor se fogod magad unni, mert gyorsan halad a történet és nem kell sok helyen farmolni, míg el nem éred a lvl45-öt. Ha másért nem, ezért érdemes egyszer végigtolni, mert végülis ingyért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!