Minecraft- ban csináltam toll és könyvet és írtam bele szöveget de nem tudom elcserélni a falusiakkal, hogy lesz a toll és könyyvből befejezett könyv?
Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 14:42
1/4 anonim válasza:
Van egy olyan gomb, hogy Aláírás. Ha azt megnyomod, akkor befejezett lesz a könyv, nem írhatsz bele többet.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, vannak olyanok amikbe már nem tudok írni szerintem régebben aláírhattam őket, mégsem kapok érte smaragdot. Kettőt kell betenni és egy smaragdot adna de nem adnak, mással tudok kereskedni. Az számít, hogy csak kamu betűket írtam egymás után nem érrtelmes szöveget?
2017. febr. 10. 16:46
3/4 anonim válasza:
Nem tud a játék "olvasni", lényegtelen, mit írsz bele. Lehet, hogy üres könyvet is le lehet zárni.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem kapok érte semmit, minden mással tudok kereskedni ?
2017. febr. 12. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!