Age Of Empires 2 HD? többi lent!
A sima skirmishben 3 féleképpen nyerhetsz:
- Megölsz mindenkit
- Építesz egy wondert és megtartod 200? évig
- Összegyűjtöd az összes relicet és megtartod 200? évig
A játék kezdetén beállíthatod a győzelmi feltételeket, ha a "Conquest" opciót választod, akkor nem lehet nyerni wonderrel és reliccel se, csak ha megölsz minden ellenséget.
A 2013-ban megjelent HD változat azért jó, mert vannak hozzá újabb kiegészítők és rendesen fut modern számítógépeken.
"Azóta már több kiegészítő is megjelent. A legújabb az afrikan kingdoms. "
Valójában a karácsonykor megjelent Rise of the Rajas a legújabb kiegészítő.
És igen, minden kiegészítő tartalmaz kb. 4-5 népet.
Első két válaszoló vagyok.
Bocs, ha nem voltam túl egyértelmű. Mivel a kérdésben Age of Empires 2 HD-ről beszéltél, úgy vettem, eleve azzal játszol (és nem a régivel). Feltételezem, hogy anno. nem játszottad az eredeti AoE2-t.
A 2013-as HD változat ugye egy remake a '99-esből, lényegében, de már összegyúrva az akkori The Conquerors kiegészítővel. A HD textúráktól eltekintve néhány dolgot azért változtattak benne, de összességében azzal jobban megéri játszani, mint az eredetivel.
Javaslom, olvass utána pár tanácsnak, és a játék alapjainak. Csaláskódokat meg lehetőleg az elején kerüld (bár később is), mert nagyon hamar elveszik a játékélményt, és nehezebben alakítasz ki jó stratégiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!