Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Age Of Empires 2 HD? többi lent!

Age Of Empires 2 HD? többi lent!

Figyelt kérdés
Az age of empires 2 HD Age of kings be hogyan lehet kikapcsolni azt a fránya időt mert ugyan is mikor a harmadikkorba lépek alig befejeződött jönne a negyedik de már kiirja a jobb felső sarokba az időt így nem élvezetes a játék. Valaki help!

#PC #játék #HD #Age Of Empires 2 HD Age Of Kings #AOE 2
2017. febr. 4. 10:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor az edition azért jó mert rengeteg benne a nép?
2017. febr. 4. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:

A sima skirmishben 3 féleképpen nyerhetsz:

- Megölsz mindenkit

- Építesz egy wondert és megtartod 200? évig

- Összegyűjtöd az összes relicet és megtartod 200? évig

A játék kezdetén beállíthatod a győzelmi feltételeket, ha a "Conquest" opciót választod, akkor nem lehet nyerni wonderrel és reliccel se, csak ha megölsz minden ellenséget.

A 2013-ban megjelent HD változat azért jó, mert vannak hozzá újabb kiegészítők és rendesen fut modern számítógépeken.

"Azóta már több kiegészítő is megjelent. A legújabb az afrikan kingdoms. "

Valójában a karácsonykor megjelent Rise of the Rajas a legújabb kiegészítő.

És igen, minden kiegészítő tartalmaz kb. 4-5 népet.

2017. febr. 4. 20:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Azta ezeket nemis tudtam köszönöm.
2017. febr. 5. 08:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Első két válaszoló vagyok.

Bocs, ha nem voltam túl egyértelmű. Mivel a kérdésben Age of Empires 2 HD-ről beszéltél, úgy vettem, eleve azzal játszol (és nem a régivel). Feltételezem, hogy anno. nem játszottad az eredeti AoE2-t.

A 2013-as HD változat ugye egy remake a '99-esből, lényegében, de már összegyúrva az akkori The Conquerors kiegészítővel. A HD textúráktól eltekintve néhány dolgot azért változtattak benne, de összességében azzal jobban megéri játszani, mint az eredetivel.

Javaslom, olvass utána pár tanácsnak, és a játék alapjainak. Csaláskódokat meg lehetőleg az elején kerüld (bár később is), mert nagyon hamar elveszik a játékélményt, és nehezebben alakítasz ki jó stratégiát.

[link]

2017. febr. 5. 08:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja okés köszönöm. Akkor majd letöltöm az editiont. De azért mert azzal sokan játszanak és sokan csinálnak rolla videót :)
2017. febr. 5. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!