Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Age Of Empires 2 HD? többi lent!

Age Of Empires 2 HD? többi lent!

Figyelt kérdés
Az age of empires 2 HD Age of kings be hogyan lehet kikapcsolni azt a fránya időt mert ugyan is mikor a harmadikkorba lépek alig befejeződött jönne a negyedik de már kiirja a jobb felső sarokba az időt így nem élvezetes a játék. Valaki help!

#PC #játék #HD #Age Of Empires 2 HD Age Of Kings #AOE 2
2017. febr. 4. 10:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolsz, hogy a jobb felső sarokban elkezd visszaszámolni (években), az általában azt jelenti, hogy valaki épített egy Wondert, és annyi időn belül győz az a játékos, hacsak nem rombolod le a Wonderjét (általában 200 évvel kezdődik).

[link]

2017. febr. 4. 10:13
 2/15 A kérdező kommentje:

Öhh igen köszi majd googlén megnézem mi az a wonder..

Kérdés: ez fordítva is így van? Ha én építek eggyet akkoris vissza számol?

2017. febr. 4. 10:17
 3/15 A kérdező kommentje:
Habár ott a wikipedia link köszi :)
2017. febr. 4. 10:18
 4/15 A kérdező kommentje:
Ja köszi rájödtem a world editorral megnéztem köszönöm a válaszod sokat segített
2017. febr. 4. 10:23
 5/15 A kérdező kommentje:
Ja és hamár itt vagyok nemakarok erre uj választ irni hogy mi a különbség az AOE 2HD age of kings és a theconquerors között? Mert most a conquerorst nyomom de sokan a kingsel is játszanak
2017. febr. 4. 10:29
 6/15 anonim ***** válasza:

Az eredeti 1999-es alapjáték az Age of Empires II: The Age of Kings. Ennek a kiegészítője volt a The Conquerors, benne az 5 új civilizáció (Aztékok, Maják, Spanyolok, Hunok és Koreaiak), 4 új campaign, 11 új egység, 26-féle új technológia, és új játékmódok, térképek, stb.

A 2013-ban megjelent HD változat már az alapjátékot és a Conquerors kiegészítőt is tartalmazza.

2017. febr. 4. 10:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Jaah.. Akkor jobban megéri ha a the conqueroval játszok?
2017. febr. 4. 10:57
 8/15 A kérdező kommentje:
Öh akkor inkább töltsem le a 2013-ban megjelenő AOE 2-őt?
2017. febr. 4. 10:59
 9/15 A kérdező kommentje:

Most ezt nemértem.

Az edition ami 2013-ban megjelent mivel jobb mint a conquerors? Mert azt irtad hogy a kettő van egybe de ezt nemtudom hogy értetted.

2017. febr. 4. 11:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Azóta már több kiegészítő is megjelent. A legújabb az afrikan kingdoms. Most már vannak benne magyarok, portugálok, indiaiak, berberek, olaszok, stb. stb rengeteg nép
2017. febr. 4. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!