Colix kérdése:
Van e olyan játék mind az Age of Empires 3 csak ÚJABB?
Figyelt kérdés
A lényeg nekem az lenne hogy a játékmenet olyan legyen mint az AEO3ban tehát Gazdaság/katonaság egyensúly és építkezés harcmenet. !De újabb legyen és szebb a Grafikája! nagyon szeretem az AEO3-mat csak már rengetegszer át toltam és talán GTX1060 videokártyával már ideje lenne haladni a korral:D2016. dec. 11. 00:16
1/4 anonim válasza:
Nem igazán jelentek meg olyan játékok, amik ilyen kategóriában a grafikánál többet is fel tudnának mutatni. Nem véletlen az AoE 2 a nagy sláger még ma is (a 3-nál is népszerűbb, élvezhetőbb játékmenettel), amiből kiadtak egy HD remake-et.
RTS játékok közt nézelődj Steamen, vannak nagyon jó RTS-ek, de ne egy Witcher 3 grafikára számíts. A "korral haladás" nem feltétlen jelenti azt, hogy mindennek ultra csilli-villinek kell lennie. Ez nem az a műfaj. Lehet játék nagyon jó, 20 éves grafikával is.
2/4 anonim válasza:
Steamen megtalálhatod az Age of Empires 3 HD Verzióját illetve az Age of Mythology Extended Edition-jét , csakhogy maradjunk a törzsgyökereknél :D
4/4 A kérdező kommentje:
2017ben is várom a válaszokat!
2017. jan. 29. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!