Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Age of Empires 3. Mi lehet a...

Age of Empires 3. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Telepítettem a játékot,crackeltem is.

El is indult. Viszont a beállítások menüben amit beállítok felbontást meg grafikai beállításokat azt sose aktiválja. Ranyomok az OK-ra de semmi sem történik abból amit beállítok.

A magyarosítást is feltelepitettem hozzá,de végül az se jelenik meg a játékban ha elindítom.

Mi lehet a gond?

Korábban mikor felraktam ugyanezt a játékot ugyanigy akkor nem volt semmi gond. De tegnap már többször ugyanigy ujratelepitettem de mindig ugyanez a probléma.

2016. jún. 17. 15:44
 1/1 Colix ***** válasza:
Talán azóta más operácios rendszered van, probáéld kompatibilizálni XPre mondjuk. vagy legalább rendszergazda módba indítsd el. magyarítást nem értem mért tettél mivel a le lehet tölteni a gyárilag magyar verziót és a magyar 1.14es update-ot is.
2016. dec. 11. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!