Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Legionról? ( WoW)

Figyelt kérdés

Én október óta játszom ,( eddig csak legionos törtön ) szóval nem vagyok egy régi játékos , nincs viszonyítási alapom. Sokan vannak akik szintén újak a játékban ,még wod-al sem játszottak és többen mentek már át eredetire is közülük.

Ti mennyi ideje játszotok ? Milyen szerintetek ez a kieg ?

Köszönöm a válaszokat előre is :)

2017. febr. 4. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
burning crusade-al, wotlk-val játszottam sokat törtön, a cata-val kicsit kevesebbet, a pandával szinte semmit. A WOD-ot végig toltam eredetin. A Legiont kb megjelenéstől toltam néhány hónapon keresztül de nekem úgy ellaposodott. Lehet azért mert munka mellett sok időm se volt rá
2017. febr. 4. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy alt kari gyilkos. :) vanilla óta játszom, lich king óta eredetin, és most először hagytam abba a gamet a legionben. Maga a legion lore-ja és a könyv iszonyatosan izgalmas, nagyon tetszik. Jó történet, jó helyek, questek... De a játék content annyira sok, hogy egyszerűen nem tudsz csak egy karakterrel játszani és azzal is egész nap kell, hogy elérj valamit. :) Nekem például két sámánom van, egy allis és agy hordás... Választanom kellett közöttük ( meg még sok más kariról is le kellett mondanom ) hogy melyikkel akarok komolyabban játszani, és ez felháborított. Abbahagytam :)
2017. febr. 4. 17:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval az a baj hogy sok a content ? :D hát ez jó :) nekem inkább pozitív mint negatív dolog :) mondjuk casual player vagyok rendesen, 3 110-es karim van de csak kettőnek van mythicre alkalmas gearje.
2017. febr. 5. 08:10
 4/5 anonim válasza:
Az artifact rontott el mindent
2017. febr. 11. 11:47
 5/5 anonim válasza:
pont hogy az artifact hozott helyre mindent...
2017. júl. 8. 12:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!