Mi a véleményetek a Dark Souls III-ról?
Meg szeretném venni csak attól félek ha kijátszom csak porosasni fog.
Milyen gyakran jönnek rá DLC-k?
Ti meguntátok vagy sem?
hát szerintem meg a Dark Souls II-nél a DLC-k még az alapjátéknál is elcseszettebbek voktak
de hát kinek mi...
a Dark Souls III egyébként nem rossz játék de én már örülök neki hogy befejezték ezt a sorozatot
a Demon's Souls nagy szám volt anno 2010-ben, a Dark Souls ugyanazt adtam lényegében, itt-ott apróbb hülyeségekkel és borzalmas optimalizációval minden platformon
míg a DS II technikai oldalon javult, addig a játékmechanika csorbult, a főellenségek vesztettek a monumentalitásukból, és mivel nem egy esetben a főellenség kevesebb kihívást jelentett mint az NPC ellenfelek, így a játék sokszor mindennek érződött csak Dark Souls-nak nem (kivétel a Smelter Demon, az igazi DS boss volt, rendesen Flamelurkeres flashbackjeim voltak)
a Dark Souls III bár minden tekintetben jobb mint a II, mégis ötödik keréknek érződik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!