Dark Souls II jó játék?
Figyelt kérdés
Megéri-e jó játék-e,Billentyűzettel lehet játszani mert olyat hallotam, hogy csak xbox controllerel.2016. dec. 23. 09:14
1/4 anonim válasza:
nekem steames és simán lehet játszani billentyűzettel.
Viszont a DS 3-nál nehezebb, szóval gatyádat felkötheted, mert sokszor fog jönni a a "You died" szöveg :D
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi remélem azért megbírkózok vele:D
2016. dec. 23. 10:04
3/4 anonim válasza:
Igen, nagyon jó játék, ha nem félsz a kihívástól.
Egyszer próbáltam billentyűzettel, sikítva menekültem vissza a kontrollerhez. Bőven elég az ellenfelekkel megküzdeni, az irányítással már nem akarok.
4/4 anonim válasza:
Osztom #3 véleményét én az első résszel játszottam az első 10 percbe még billentyűzettel és majdnem elkönyveltem hogy ez egy szar! De aztán beszereztem egy kontrollert és rá kellet jönnöm hogy nem a játék a szar hanem billentyűzettel ép hogy nem esélytelen! Meg add bele egy kis pluszt hogy pl beremeg a kontroller! De amúgy tényleg készülj fel a You Die feliratra! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!