Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Dark souls 2 mennyire...

A Dark souls 2 mennyire számít nehéznek?

Figyelt kérdés

most vittem végig a ds2 sotfs-t összes bossal és a smelter démon-on meg ancient dragonon kívül egyik boss sem ízasztott meg. Nashandra kiábrándítóan könnyü volt, aldia még viszonylag jó is volt...

arra lennék kíváncsi hogy ez azért van mert könnyü vagy mert jó a buildem (a páncélzatom 30% alatt van, és 10es uchigatanával mentem) vagy esetleg van tehetségem a játékhoz?

ja igen és nem használtam pajzsot sem varázslatot

és még egy a 3-hoz képest mennyivel könyebb vagy nehezebb?

2016. dec. 16. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha Pewdiepie végig tudta vinni Deprived classal úgy hogy nem is tudott semmit a fegyverekről/páncélzatról, akkor nem lehet túl nehéz. A bossokban az a durva hogy rá kell jönnöd a taktikájukra. Ha rákeresel a neten meg nézegeted a buildeket online akkor persze hogy nem nehéz, attól lesz nehéz hogy nem tudsz semmit a játékról és neked kell kell kikísérletezned mindent.
2016. dec. 16. 09:45
 2/3 anonim ***** válasza:

A 14 éves fiam és a feleségem is végigjátszották (akárcsak az első részt), úgyhogy maga a játékmenet nem olyan nehéz. Abban segítettem nekik, hogy szintlépéskor hová pakolják a pontokat, és kész.

A 3. rész messze a legkönnyebb, az igazán kemény ellenfelek mindegyike opcionális, ki is lehet hagyni őket.

2016. dec. 16. 11:39
 3/3 A kérdező kommentje:
most elkezdtem az 1-et háát nagyon durva milliószor nehezebb mint a 2 vagy a 3
2017. febr. 1. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!