STEAM: Hogy ér többet? : játék kártya vagy gemn-é át alakitva?
Illetve keresve se találtam egy ilyen kisokost ami korszerű lenne. szoval esetleg egy ilyet is kérnék ha tud valaki valahonan.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ez a kártya mindenkori árától függ. Sokszor az is megtévesztő hogy csak 10-20 gem-et ér egy kártya, miközben a piacon lehet 20-30 centért is elmegy.
Először megnézed a kártya árát majd a piacon a keresletét. Ha mondjuk 8 euró a minimálár de többen állnak sorba 7 centes ajánlattal akkor azt egyből eladhatod 7-ért. Míg a gem értéke lehet kicsi.
Ha a kártya ára 3 vagy 4 cent én csak gemmé szoktam alakítani. Eladáskor a jutalék miatt csak 1 vagy 2 centet kapnál érte, az pedig semmi. Kb 5 cent érték fölött éri megnézni hogy van-e rá kereslet. Ha nincs, megint mehet gemmé alakítani.
Ha szintet akarsz lépni akkor egyértelműen a kártya éri meg és nem a gemmé alakítás. Ilyenkor csak az emotikonokat és háttereket alakítod gemmé, a többit megtartod kitűző készítéséhez.
Én nem látom a kártyák lebontásának értelmét. Általában ami kártya szart sem ér, abból gem is kevés jön, vagyis százszám kell lebontani, hogy kihozz belőle egy zsákkal, amiből lesz egy kártya booster packod, amiben hatalmas szerencsével esetleg lesz egy fóliás, különben a komplett csomag nem ér 30-40 centnél többet.
Most megnéztem, hogy a legszarabb kártyám 5 centet ér és 6 gem esne belőle. 167 ilyen kártyát kéne lebontanom egy zsákhoz, amit ha csak 3 cent bevétellel eladok, van belőle 5€-m.
Nincs igazán arányosság a kártya értéke és a belőle nyerhető gemek száma között. A gem-érték népszerűséget vagy ritkaságot határoz meg, míg az ára a keresetet-kínálatot.
5 cent érték fölött inkább eladni érdemes, 50 gem-érték fölött de 5 cent alatt egyértelműen betörni. A 10-20 gem és 3-4 cent érték esetén már pénzt nem tudsz csinálni vele, inkább menjen gemnek.
A másik taktika hogy csak sale előtt csinálj kitűzőt mert az majd dob sale-kártyát. Most télen 3 euró ráfizetéssel léptem 20 szintet, a többit mind visszahozta a kártya-eladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!