Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem egyre gyatrább...

Csak szerintem egyre gyatrább a LEGO felhozatala?

Figyelt kérdés
Mostanában nézegetni szoktam milyen legok kerülnek piacra ezekből a kategóriákból: star wars, city, creator. Én úgy vettem észre hogy már egyre kisebbek, kevés lego elemet tartalmaznak. Már nagyon nem olyanok mint anno kb 2010 körúl. Csak hogy párat említsek abból a korból amikor aktívan legoztam: lego star wars y szárnyú, at-et lépegető, és az összes clone wars sorozat lego szerintem tökéletes volt. De a maiak nem tetszenek. Lego creatorból is volt kettő jó nagy ház, hát a lego creator ma már egyre egyszerűbb és kisebb... Nektek mi a vélemyényetek?

2017. jan. 8. 22:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20.: Értem, nem tudom, hogy van-e rajtuk biztosítás, de gondolom valami lehet, mert 5 db elemet sem olcsó beszerezni egyenként és 5 db elem már jelentheti azt, hogy nem lehet összerakni egy 3000 darabos Technicet!

Lehet, majd egyszer kipróbálom őket, egy 4 - 5000 Ft erejéig.

Engem úgyis megszólnak, hogy legózom 30 évesen, mindenki hülyének néz, közben ők, meg sört isznak (mert ugye ettől "férfi" a magyar férfi), vagy éppen igénytelenek, semmi hobbijuk nincs. Szóval nem látják, hogy 2 hét után el is tűnik a csomag...

Ja, szét is kell szedni gondolom... :-)

Akkor, meg lehet kreatívkodni is vele közben, azaz nincs ott, hogy jajj összeraktam, akkor most megy a vitrinbe...

Pl. lego 3D tervezővel előre megtervezek valamit, kibérelek egy szettett és nem a gyárit, hanem a sajátomat rakom össze belőle!

Ezzel szemben, ha megveszem a szettet általában az van, hogy a gyárit összerakom, aztán, meg sajnálom szétszedni, így dekoráció lesz belőle!

Minden szettet kétszer kellene megvennem, egyet, ami permanensen van összerakva, és egyet, amin szórakozok a saját ötleteimmel...

Csak hát munkahelyet, meg nem biztosít senki...

2017. jan. 14. 18:51
 22/25 anonim válasza:

21. Ez nagyon jó ötlet ez a tervezős dolog!

Én is 30 vagyok és ugyanez a szitu! Fogalmam sincs mire jó ez a minden hétvégén lerészegedés, elfelejtjük a munkánkat, az életünket, a kapcsolatainkat stb. Nekik ez jelenti a hobbit, mégis engem szólnak meg, akinek jobb munkája van, jobbak a kapcsolatai és persze az egyik nagy hobbim a legózás.

Nagyon jó időtöltésnek tartom, hiszen biztos, hogy fejleszt, gondolkodásra késztet, kreatívvá tesz.

Én most rendeltem tőlük egy technicet (Mercedes-Benz Arocs), most le van árazva 6900-ra, alig várom, hogy megérkezzen! Ugye azt kétféleképpen össze tudom rakni, plusz a kreatívkodás! Abszolút megéri! :)

2017. jan. 15. 12:44
 23/25 skadowsk ***** válasza:
Nekem pl vannak szettjeim 2009-2013ig és elnézve azokat és a mai felhozatalt csak az látszik hogy kevesebb a szett nem olyan kreatív mint régen és sokkal rosszabb az ár érték arány pl.:mikor még legoztam a star wars republic attack cruiser-t olyan 25-30ezer forintert vettem mostpedig ennyiért fele ennyit kap az ember.. és ccsak azok a szettek vannak kiadva amiket a népszerű filmekben láttunk, más sorozatokból készult szettek aligha és persze 2x olyan drága mint régen
2017. márc. 7. 21:44
 24/25 Alexander Nox válasza:
Igazából az egyetlen baj az, hogy undorító módon rossz az árérték arány, a mostani 75286 a Lego oldalán 27000-be kerül, pedig csak 400 alkatrészt tartalmaz.
2020. júl. 26. 09:55
 25/25 anonim válasza:
Én city fan vagyok és teljes mértékben igazat adok neked. A felhozatal is és az élethűsége is romlott.
2022. ápr. 19. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!