Csak szerintem egyre gyatrább a LEGO felhozatala?
20.: Értem, nem tudom, hogy van-e rajtuk biztosítás, de gondolom valami lehet, mert 5 db elemet sem olcsó beszerezni egyenként és 5 db elem már jelentheti azt, hogy nem lehet összerakni egy 3000 darabos Technicet!
Lehet, majd egyszer kipróbálom őket, egy 4 - 5000 Ft erejéig.
Engem úgyis megszólnak, hogy legózom 30 évesen, mindenki hülyének néz, közben ők, meg sört isznak (mert ugye ettől "férfi" a magyar férfi), vagy éppen igénytelenek, semmi hobbijuk nincs. Szóval nem látják, hogy 2 hét után el is tűnik a csomag...
Ja, szét is kell szedni gondolom... :-)
Akkor, meg lehet kreatívkodni is vele közben, azaz nincs ott, hogy jajj összeraktam, akkor most megy a vitrinbe...
Pl. lego 3D tervezővel előre megtervezek valamit, kibérelek egy szettett és nem a gyárit, hanem a sajátomat rakom össze belőle!
Ezzel szemben, ha megveszem a szettet általában az van, hogy a gyárit összerakom, aztán, meg sajnálom szétszedni, így dekoráció lesz belőle!
Minden szettet kétszer kellene megvennem, egyet, ami permanensen van összerakva, és egyet, amin szórakozok a saját ötleteimmel...
Csak hát munkahelyet, meg nem biztosít senki...
21. Ez nagyon jó ötlet ez a tervezős dolog!
Én is 30 vagyok és ugyanez a szitu! Fogalmam sincs mire jó ez a minden hétvégén lerészegedés, elfelejtjük a munkánkat, az életünket, a kapcsolatainkat stb. Nekik ez jelenti a hobbit, mégis engem szólnak meg, akinek jobb munkája van, jobbak a kapcsolatai és persze az egyik nagy hobbim a legózás.
Nagyon jó időtöltésnek tartom, hiszen biztos, hogy fejleszt, gondolkodásra késztet, kreatívvá tesz.
Én most rendeltem tőlük egy technicet (Mercedes-Benz Arocs), most le van árazva 6900-ra, alig várom, hogy megérkezzen! Ugye azt kétféleképpen össze tudom rakni, plusz a kreatívkodás! Abszolút megéri! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!