Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS4 vagy Gamer PC? Vagy...

PS4 vagy Gamer PC? Vagy egyértelmű a válasz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg számítógépen élem ki a gamer oldalamat bár korábban mindig konzolom volt (PS1-PS2-majd Xbox360).

A mostani gépem nem egy erőmű és sajnos már az új játékokat még csak low grafikán sem képes futtatni de feltuningolni többe kerülne mint venni egy PS4-et. (TV-m az van elég jó)

A kérdés inkább arra irányul, hogy szerintetek ha pl vennék egy asztali gépet a legújabb, legerősebb alkatrészekkel, akkor azok meddig bírnák az upcoming game-eket? 1-2 netán 3 évig? Csak mert ha így van akkor teljesen felesleges erre kidobni kb 1 millió forintot ha a 10-edéből PS4-et veszek nem? Igaz a konzol is csak pár évig bírja de a következő kiadás mittudomén "PS5" (most csak mondtam valamit) mégsem lesz 1 milkó...

Tehát ha mindenképpen játszani akarok akkor hosszútávon jobban megéri konzolt venni mintsem Gamer Számítógépet nem?

Előre is köszönöm a válaszokat ;)

20F

2017. jan. 3. 12:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ps4 slim tulaj vagyok, megvagyok vele elégedve. Rendkívül csendes, jó konzol. Grafikával nincsen gond, de hiába a grafika a játékélmény ugyan az mint PC-n, persze az fps játék... Meg lehet szokni. Gyors konzol szerintem megérte az árát
2017. jan. 12. 08:26
 12/13 anonim ***** válasza:
énis szeretnék mán ps4 tulaj lenni de még dellát kell szerezni valahonnan rá mer rohadt drága vazeg !!
2017. aug. 13. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy PS4 Pro-t hozzád vágnak 130 ezerért, Slimet 100-ért. Ezt én nem mondanám drágának.
2017. aug. 13. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!