PS4 vagy Gamer PC? Vagy egyértelmű a válasz?
Sziasztok!
Jelenleg számítógépen élem ki a gamer oldalamat bár korábban mindig konzolom volt (PS1-PS2-majd Xbox360).
A mostani gépem nem egy erőmű és sajnos már az új játékokat még csak low grafikán sem képes futtatni de feltuningolni többe kerülne mint venni egy PS4-et. (TV-m az van elég jó)
A kérdés inkább arra irányul, hogy szerintetek ha pl vennék egy asztali gépet a legújabb, legerősebb alkatrészekkel, akkor azok meddig bírnák az upcoming game-eket? 1-2 netán 3 évig? Csak mert ha így van akkor teljesen felesleges erre kidobni kb 1 millió forintot ha a 10-edéből PS4-et veszek nem? Igaz a konzol is csak pár évig bírja de a következő kiadás mittudomén "PS5" (most csak mondtam valamit) mégsem lesz 1 milkó...
Tehát ha mindenképpen játszani akarok akkor hosszútávon jobban megéri konzolt venni mintsem Gamer Számítógépet nem?
Előre is köszönöm a válaszokat ;)
20F
Gamer PC lazán kétszer annyiba kerül, mint egy konzol. Ha pedig tényleg a legújabb, legerősebb alkatrészekből veszed, akkor csak egy-egy alkatérszre fogsz annyit költeni, mint két konzol ára.
Egymillió gamer PC-re akkor is pénzkidobás, ha hosszú távra tervezel, mivel se nem fogja tovább bírni, mint egy feleannyiba kerülő, se nem lesz látványos teljesítmény előnye ahhoz képest.
Én vennék ~300 ezerért egy PC-t és mellé egy PS4-et. A PC így is ki fogja húzni 1080p-ben 3 évig és nem maradsz le a konzolos exkluzívokról sem.
#3 A te válaszod is nagyon érdekes :)
Miért ne vennék mindkettőt ha (majd) megtehetem... :D
Egyenlőre úgy látom értelmét, hogy PS4-et veszek és ha találok olyan ajánlatot PC-re ami kielégíti egyes játékok gépigényét (ami nem jött ki konzolra) akkor jöhet az is :D
Köszi a választ ;) (you got the green one too)
Egy jó PC-t, ami kihúzza min 1-3 évig sokkal olcsóbban be tudsz szerezni, mint egy millió. Annyit nem is érdemes gépre költeni.
A legolcsóbban meg úgy jössz ki, ha kiválasztod magadnak a dolgokat és nem eg, komplett gépet akarsz (ami sokszor nem éro meg)
Egyébként erre a kérdésre csak te tudhatod a választ, attól függ, hogy milyen játékokkal szeretsz és akarsz játszani.
ha sok online játékkal játszol akkor szerintem pc,mert nem kell előfizetés
(a star wars battlefrontot ajánlom)
Hát igen én is teljesen extázisba jöttem például a Days Gone című survivor game-től... ilyen minőségi zombi apokalipszises játékot rég láttam de ahhoz, hogy azt a játékot pc-n full grafikán futtassam akadás mentesen legalább 3-400k kell de lehet, hogy még több :S
PS4 lesz ebből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!