Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Watch_Dogs 2-ben miért van...

Watch_Dogs 2-ben miért van ennyi fps droppom?

Figyelt kérdés

Szóval, a játék rendszeresen beakad 1-2 másodpercre kb. percenként. Sokszor az fps számláló még a 30-at sem üti meg, a legnagyobb fps szám, ami nem a menüben, hanem a játékban volt, az kb. 71-volt, de csak egy másodpecre ment fel, és újra ledobott 30-ba. Átlagosan 25 fps-em van. Nem halok bele, mert így is élvezem, nekem a stabil 30 vagy 25 fps is jó lenne, csak ezek a beakadások ne lennének.

Gépem: Videókártya: ASUS strix 470 4gb

Processzor: AMD FX6300

RAM: 8GB

2016. dec. 29. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem bírja a processzorod a kiképzést.

Azért egy grafikai beállítás levétel megér egy misét, nekem az első Watc_Dogs i5-el is hajlamos akadni, ha Ultrára veszem a textúrákat (100%-ra húzza a procit így)

2016. dec. 30. 02:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Már szinte minden beállítást kipróbáltam, de semmi változás nem történt, sőt én nem tudom hogyan lehetséges ez, de amamikor levettem mindent csutkára rosszabbul ment, mint most, hogy visszatettem közepesre.
2016. dec. 30. 10:02
 3/6 A kérdező kommentje:
*amikor
2016. dec. 30. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a textúrákat, vsyncet és ténylegesen mindent levettél és rosszabb lett, akkor nem bírja a processzorod a játékot.
2016. dec. 30. 11:05
 5/6 anonim válasza:

Ez az a játék, ahol először éreztem meg, hogy kevés még az i5 is. Nem tudom belőni fix 60-ra, pedig a vga bírná, a proci viszont 100%-on pörög, és minőségtől függetlenül 35-55 fps között ugrál. Ha lejjebb veszem a grafikát, akkor annyi, hogy nem 70, hanem 50%-on pörög a vga, FPS emelkedés nem történik.

Állítólag szereti a sok szálat, és igényli az i7-et.

2017. jan. 25. 11:37
 6/6 anonim válasza:

Hello!

Nekem kicsit más volt a helyzet, de azért leírom hátha segít! Én nem ismerem az amd procikat, nekem kicsit más gépem van (intel i5-4590, 16gb ram, gtx770 2gb videok.), szóval nem tudom, hogy alapból a tied bírná -e a watch dogs 2-öt.

Nekem az első napokban ment szépen a játék medium grafikán 60-70 fps-el, aztán nem játszottam vele pár napot és mikor újra bekapcsoltam kb 5-10 perc játék után leesett az fps 25-30-ra, szagatott, játszhatatlanná vált. Először megnéztem a procim hőfokát, mert egyszer egy gép takarítás után nem pattintottam vissza rendesen a proci hűtést és brutálisan elkezdett akadni a gépem, teljesen jogosan a 90 fokos proci miatt :D ebből tanultam, azóta mindig a hőfokot nézem elsőnek, jelen esetben gyanús volt a 65-70 celsius fok, mert terhelés nélkül se ment le 55-60 fok alá, ezért először újrapasztáztam a procit; semmi változás, akkor gonodltam lecserélem mostmár a gyári intel hűtőt, így 3 év után, amivel egyébként soha semmi baj nem volt, tökéletesen hűt, vettem egy kicsit komolyabb, új cpu hűtőt; az se segített. Kipróbáltam más játékokat is (star wars battlefornt, bf4, BF hardline) amik eddig szépen futottak high-on, ezek is akadoztak. Hiába nézegettem a feladatkezelőt, a folyamatokat, nem volt gyanús semmi, míg végül próba szerencse alapon kikapcsoltam egy bizonyos "MSASCui.exe *32" nevű folyamatot, ami néha 20%-on szívta a procit, de gondoltam ez nem sok, valami windowsos defender cucc, hadd menjen. Ellenben ez volt a ludas, ahogy kikapcsoltam teljesen megszűnt az fps drop, a szaggatás, újra minden a régi, csak azt nem értem, hogy ez miért van újabban, most minden windows indítás után ki kell kapcsolnom manuálisan ahhoz, hogy rendesen tudjak játszani. Eddig nem volt ilyen probléma. Szóval hátha neked is fut a háttérben ez, csekkold le a folyamatoknál!

"MSASCui.exe"

2017. jan. 31. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!