WATCH_DOGS 2 VAGY BATTLEFIELD 1?
Hát a wd2 minden csak nem szimpla lövölde :D
Szóval BF1 de az sem szimpla lövölde.
Kevés idő mellett ne kezdj bele játékba.
:D
Tapasztalat.
Ez az én názőpontom, de én egy játéknak élvezni akarom a történetét, nem pedig csak átugorgatni.
Kevés idővel nincs lehetőséged megérteni egy játék történetét, és belemerülni.
Watch Dogs esetében ez hatványozottan így volt. Heti 3 óra alatt nem tudtad élvezhetően játszani, mert egyszerűen elfelejtetted, hogy hol jártál kit-mit kell lelőni, mi jöhet most meg ilyenek.
Én a Watch Dogs-t úgy játszottam végig, hogy napi 1-2 órát játszottam vele, és tudtam követni a történetét. Arról nem is beszélve, hogy 1-2 film megirigyelhetné a WD sztoriját, mert sztem az a legjobb sztori móddal rendelkező játék. Mélyre nyúló téma, valóságban is megtörténhető dolgok.
A Watch Dogs 2 pedig már egy teljesen új, teljesen más lesz mint az első része, de sztem annak is remek története lesz.
BF1, az pedig szintén ilyen, igaz ott több lövölde kerül elő.
A WD első részében a lövöldözés kb a küldetéseken kívül nem nagyon fordul elő.
Én azt mondom, hogy kevésnyi szabadidődben szerezz barátnőt, menj el sportolni, mert a játékokra több idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!