Ti várjátok a Watch_Dogs 2-t?
Ma este 6 órakor jelentik be a WD hivatalos oldalán.
Én nagyon szerettem az első részt, annak ellenére hogy nem a tipikus "érdekes popcorn karakterek" meg drámát idéző családfa gyilkosságok adták benne a fő motivációt. (Meg annak ellenére is hogy a Ubisoft teljesen tönkretette a saját játékát a félrevezetésekkel és a gusztustalan megjelenésekkel).
Szokatlan hangulatú, a felszínen sablonos de a részleteiben mély sztorija volt (nem a főszál cselekményére gondolok, hanem a cTos körülményeire. Az gyakorlatilag szépen leírta merre tart a mi világunk, mit tesz az ember, csak átfektette fikcióba).
Ti várjátok? Sajnáljátok esetleg hogy nem Aiden Pearce lesz a főszereplő? Én azért remélem valami mellékszerepet azért kap, hiba lenne ignorálni az első rész eseményeit a közönséges fogyasztók miatt.
Nekem az AC1 is sokkal jobban tetszett mint a 2, mert hangulatában semmi köze nem volt az 1-hez, bár a játékmenetén rengeteget csiszoltak.
Szerintem a Watch_Dogsnak semmi köze nincs a GTAhoz. Annyi a hasonlóság, hogy városban játszódó sandbox környezetet kapunk, és ennyi. Egy teljesen más világ, más hangulat, más játékmenet..
Az emberek véleménye meg sokszor egyáltalán nem mérvadó egy program esetében, mivel valaki már azért is lesz*****roz valamit mert nem olyan jó mint a GTA, vagy mert megnézett két jutubbbb videót, de azért kipróbálni már lusta volt. 10 WD-t utáló emberből minimum 4 ki se próbálta, csak szeret a közönséges játékos csoportokkal együtt fikázni divatosan kb. úgy mindent. Mint a birkák. Persze ez nem azt jelenti hogy ne lenne ember akinek ténylegesen ne tetszett volna a játék, de ezzel meg semmi gond nincs.
Egy kicsit szkeptikus vagyok a 2. résszel kapcsolatban. A UBI már bizonyította hogy tud egyedit alkotni, és azt is hogy ezt az egyediséget ki is tudja írtani a játékosok véleménye miatt. Az AC1ből csinált egy híg AC2-t hót unalom sztorival és sablonos karakterekkel (de a nagyközönség az efféle popcornt szereti, nem kellett neki ilyen "gagyi" Altair féle világon való elmélkedés ami tökéletesen hozzáilleszthető a mai környezetünkhöz). Az Assassins Creed 4-ben NYÍLTAN kimondták, hogy Edward kaptafa egyszerűsége és "semmilyensége" 0 munkát igényel, és az emberek zabálni fogják, mert nekik ez kell. És most ez fog történni szerintem a WD-vel is. Idióta swag fiatalokkal fogunk bandázni... Majd a dráma meg a jópofiság elviszi az embereknek az egészet mert ezzel nagyon könnyű azonosulni, csak pont az érték veszik ki az egészből, ami az első részben bőven volt, ha jobban belevetettük magunkat a játéka, és oda is figyeltünk rá (100%-ra vittem, nagyszerű társadalom kritika volt)
6#
KIÜTHETNÉ...
olvasd el, amit írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!