Ti várjátok az új Battlefieldet?
Figyelt kérdés
Trailer alapján szerintetek milyen lesz? Én nagyon várom,ha nem rontja el az EA,akkor az évszázad játéka lesz.2016. máj. 7. 19:36
1/13 anonim válasza:
Utoljára a Battlefield 1942-vel játszottam, azóta nem vonz ez a sorozat, szóval nem, nem várom.
2/13 anonim válasza:
nem a vh 1 szar mert az első világháborúban nem voltak gépfegyverek úgyhogy elvéreznék.
3/13 anonim válasza:
BF... Az már úgy kifulladt mint a COD...
4/13 anonim válasza:
Az első világháborúban az amerikaiaknak meg a franciáknak voltak gépfegyvereik.
5/13 anonim válasza:
Az a helyzet hogy az 1. vh-ban mindenkinek volt gépfegyvere mert az amcsik,britek szerettek üzletelni minden jöttmenttel hogy eladják a gépfegyvereiket. Lásd maxim,vickers géppuskák. Szóval ezek minden félnél megtálálhatóak voltak. Valamint sokan alakítottak rajtuk,így lett pl a német maschinengewehr sorozat.
Magát a játékot nagyon várom,az első világháború nem egy tucat téma játékok terén mint a második. Meg az első világháborúról kevesebbet tudunk ami miatt mégjobban vonzz. Remélem nem rontják el ezt a jó témát.
6/13 anonim válasza:
Én a hordozható géppuskákra gondoltam, az amerikaiaknak ott volt az m1918 a franciáknak meg a chauchat.
7/13 anonim válasza:
#2: Ennyit a történelem-oktatásról. Leülhetsz, egyes.
8/13 anonim válasza:
#6 jaa hogy hordozható :D
Hát igen az ritkaság volt. Ilyenkor csak puskákkal rohangáltak amikre max egy szuronyt raktak. Ennyi volt akkor még csak a tudomány. De így kell szeretni.
10/13 anonim válasza:
az ilyen "evszazad jateka" -ival tele van a padlasom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!