Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti melyiket ajánlanátok?...

Ti melyiket ajánlanátok? Illetve szerintetek melyek lettek az idei legjobb játékok?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik idei játékok sikerűltek a legjobban és melyikeket éri meg megvenni ?

Gondolok itt pl.

Mafia 3

Watch Dogs 2

Cod iw/MwR

Bf1(erre nem vagyok kiváncsi, mivel ki nem állhatom a battlenet et)

Nfs

2016. dec. 19. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Mafia 3 nekem videók alapján nem tetszett.

WD2 szerintem baromi jó lett, nagy élő bejárható terület, sok küldetés. stb.

Cod-al nem játszottam de videók alapján hasonló, mint a többi.

Bf1 az kb SW Battlefront csak első vh-s.

NFS pedig 2015-ös nem idei, de szerintem jó játék lenne csak kifejezetten zavar, hogy folyamatosan éjszaka van.

Egyébként a Battle.net az a Blizzard kliense, te gondolom a battlelog-ra gondoltál, de a BF1 már nem használja. A játékon belül lehet szervereket keresni.

2016. dec. 19. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Shadow Tactics

Doom

Shadow Warrior 2

2016. dec. 19. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:

NFS helyett Forza Horizon 3. Bár nem egy műfaj a kettő, de nem kérdés, hogy az FH3 lenyomja az NFS-t mint az atom. NFS-ben semmi értelme az állandó netkapcsolatnak, meg amúgy is lerágott csont ez az éjszakai tuning betyárkodás. Megpróbálta az EA eladni a játékot a hírességekkel, mint Ken Block, Nakai-san, Morohoshi-san, stb, de nélkülük egy üres lufi lenne a játék.

Én biztos ezt venném meg, ha lenne hozzá gépem.

2016. dec. 19. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Battlefield 1 meg battle.net? Mivan?

A Battle.net játékai az ovewatch, diablo, stracraft 2, heroes of the storm, hearthstone, world of warcraft.

A BF1 tekintvén, hogy EA Games csinálta, Origin-hez köthető.

Dark Souls 3

Darkest Dungeon

Planet Coaster

2016. dec. 20. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!