Ti melyiket ajánlanátok? Illetve szerintetek melyek lettek az idei legjobb játékok?
Szerintetek melyik idei játékok sikerűltek a legjobban és melyikeket éri meg megvenni ?
Gondolok itt pl.
Mafia 3
Watch Dogs 2
Cod iw/MwR
Bf1(erre nem vagyok kiváncsi, mivel ki nem állhatom a battlenet et)
Nfs
Mafia 3 nekem videók alapján nem tetszett.
WD2 szerintem baromi jó lett, nagy élő bejárható terület, sok küldetés. stb.
Cod-al nem játszottam de videók alapján hasonló, mint a többi.
Bf1 az kb SW Battlefront csak első vh-s.
NFS pedig 2015-ös nem idei, de szerintem jó játék lenne csak kifejezetten zavar, hogy folyamatosan éjszaka van.
Egyébként a Battle.net az a Blizzard kliense, te gondolom a battlelog-ra gondoltál, de a BF1 már nem használja. A játékon belül lehet szervereket keresni.
Shadow Tactics
Doom
Shadow Warrior 2
NFS helyett Forza Horizon 3. Bár nem egy műfaj a kettő, de nem kérdés, hogy az FH3 lenyomja az NFS-t mint az atom. NFS-ben semmi értelme az állandó netkapcsolatnak, meg amúgy is lerágott csont ez az éjszakai tuning betyárkodás. Megpróbálta az EA eladni a játékot a hírességekkel, mint Ken Block, Nakai-san, Morohoshi-san, stb, de nélkülük egy üres lufi lenne a játék.
Én biztos ezt venném meg, ha lenne hozzá gépem.
Battlefield 1 meg battle.net? Mivan?
A Battle.net játékai az ovewatch, diablo, stracraft 2, heroes of the storm, hearthstone, world of warcraft.
A BF1 tekintvén, hogy EA Games csinálta, Origin-hez köthető.
Dark Souls 3
Darkest Dungeon
Planet Coaster
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!