Mien Peonzát vegyek szerintetek? Csak mondom, hogy nem vagyok kezdő, gyakoroltam haveromén és elég jol megy. Lécci írjátok le, hogy meik féle mire jó meikat ajánlanátok, meik bírja a legtovább, szal meik a legjobb egy haladó, profi peonzásnak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 22:24
1/4 anonim válasza:
TÖK MINDEGY. Nincs olyan ráírva egyik penonzóra se hogy: CSAK PROFIK vagy: CSAK KEZDŐK stb. Mindegy milyet veszel ugyanaz a feladatuk csak a kinézetük más.
2/4 anonim válasza:
Vannak ezek a nagy peonzák a legdrágábbak azokat ajánlom 1. sorban azok profiknak van énis azt használom:) vannak a kicsi peonzák 600ft-osok azokat is tudom ajánlani ez a 2 fajta birja legtováb a tobálást:)
3/4 anonim válasza:
Nekem van egy diamond-om egy cobrám egy franxas-om és egy mesterem de mind közül szerintem a Diamante a legjobb
4/4 anonim válasza:
3-adjára tetted fel ezt a kérdést. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!