Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mien Peonzát vegyek szerintete...

Mien Peonzát vegyek szerintetek? Csak mondom, hogy nem vagyok kezdő, gyakoroltam haveromén és elég jol megy. Lécci írjátok le, hogy meik féle mire jó meikat ajánlanátok, meik bírja a legtovább, szal meik a legjobb egy haladó, profi peonzásnak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
TÖK MINDEGY. Nincs olyan ráírva egyik penonzóra se hogy: CSAK PROFIK vagy: CSAK KEZDŐK stb. Mindegy milyet veszel ugyanaz a feladatuk csak a kinézetük más.
2011. okt. 9. 10:22
 2/4 anonim válasza:
Vannak ezek a nagy peonzák a legdrágábbak azokat ajánlom 1. sorban azok profiknak van énis azt használom:) vannak a kicsi peonzák 600ft-osok azokat is tudom ajánlani ez a 2 fajta birja legtováb a tobálást:)
2011. okt. 10. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy diamond-om egy cobrám egy franxas-om és egy mesterem de mind közül szerintem a Diamante a legjobb
2012. jún. 12. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
3-adjára tetted fel ezt a kérdést. :S
2013. márc. 30. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!