Milyen játékot ajánlanátok nekem? (lehetőleg 2010-esnél ne legyen régebbi, grafika miatt)
Rengeteg játékot kipróbáltam már,de mostanában valahogy nincs olyan ami meg tud fogni. Cod-on és Empire Earth-ön nőttem fel,de rengeteg fajta játékot kipróbáltam.
Mostanában ezekre szorulok de már mindent unok.
Assasins Creed,Sleeping Dogs,Company of Heroes,Prototype,Payday,Mount&Blade,Witcher.
Minden részüket próbáltam és nagy részük meg is van.
Inkább ilyen stratégia,akció és szerepjátékok érdekelnének. Tudom a google a barátom,de már átnéztem elmúlt 4-5 év "legjobb játékait" és nagyjából ami tetszett mind megvolt. Igazából arra lennék kíváncsi,hogy akinek hasonló érdeklődési köre van játékok terén az mivel tölti a szabadidejét?:)
Online-pay to win játékok nem érdekelnek,volt egy de nagyon megbántam.:) Ami elmegy az a lol de így 2000+ meccsel már azt is unom. :D
Battlefield 4, medal of Honor warfighter.
Ezek nem rossz játékok és még a grafika is rendben van
nézz utánuk!
Far Cry 3,4
Crysis 2,3 (ha grafika kell)
GTA5
Max Payne 3
Witcher 3
Minecraft
Mafia 2
Need for Speed The Run (a 2012-es Most Wantedet ne, mert az egy szar)
Sajnos én is így vagyok még mindig.
Amúgy köszönöm de már mind megvolt!☺
Kivittem nemrég a Mad Max-et, kellemes csalódás volt, év játéka címet részemről megérdemli.
Mostanában az AC:Syndicate-el játszom, annak ellenére, hogy nem érdekel különösen az Assassin's Creed, ez a rész bejön.
Ami online játékokat tolok mostanában: CS 1.6, CS:GO, Battlefield 3, Armored Warfare.
Jövőre jön a Mafia 3, illetve a Far Cry Primal és a Rise of the Tomb Raider.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!