Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékot ajánlanátok...

XHaldyr kérdése:

Milyen játékot ajánlanátok nekem? (lehetőleg 2010-esnél ne legyen régebbi, grafika miatt)

Figyelt kérdés

Rengeteg játékot kipróbáltam már,de mostanában valahogy nincs olyan ami meg tud fogni. Cod-on és Empire Earth-ön nőttem fel,de rengeteg fajta játékot kipróbáltam.

Mostanában ezekre szorulok de már mindent unok.

Assasins Creed,Sleeping Dogs,Company of Heroes,Prototype,Payday,Mount&Blade,Witcher.

Minden részüket próbáltam és nagy részük meg is van.

Inkább ilyen stratégia,akció és szerepjátékok érdekelnének. Tudom a google a barátom,de már átnéztem elmúlt 4-5 év "legjobb játékait" és nagyjából ami tetszett mind megvolt. Igazából arra lennék kíváncsi,hogy akinek hasonló érdeklődési köre van játékok terén az mivel tölti a szabadidejét?:)

Online-pay to win játékok nem érdekelnek,volt egy de nagyon megbántam.:) Ami elmegy az a lol de így 2000+ meccsel már azt is unom. :D

2015. jan. 31. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Battlefield 4, medal of Honor warfighter.

Ezek nem rossz játékok és még a grafika is rendben van

nézz utánuk!

2015. febr. 1. 22:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Megvolt mindkettő!:)
2015. febr. 4. 16:29
 3/7 Trevor. ***** válasza:

Far Cry 3,4

Crysis 2,3 (ha grafika kell)

GTA5

Max Payne 3

Witcher 3

Minecraft

Mafia 2

Need for Speed The Run (a 2012-es Most Wantedet ne, mert az egy szar)

2015. aug. 7. 10:09
 4/7 Trevor. ***** válasza:
Amiket leírtam, azok nagy részét már kivettem, szóval jelenleg én is keresek valami TPS/FPS játékot, csak nem találok az újak között.
2015. aug. 7. 10:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos én is így vagyok még mindig.

Amúgy köszönöm de már mind megvolt!☺

2015. dec. 8. 20:53
 6/7 Trevor. ***** válasza:

Kivittem nemrég a Mad Max-et, kellemes csalódás volt, év játéka címet részemről megérdemli.

Mostanában az AC:Syndicate-el játszom, annak ellenére, hogy nem érdekel különösen az Assassin's Creed, ez a rész bejön.

Ami online játékokat tolok mostanában: CS 1.6, CS:GO, Battlefield 3, Armored Warfare.

Jövőre jön a Mafia 3, illetve a Far Cry Primal és a Rise of the Tomb Raider.

2015. dec. 8. 21:34
 7/7 cool25 válasza:
Skyrim,Homefront,Total War: Warhammer,Xcom1-2, Heroes 7
2016. jún. 12. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!