Hogyan tankoljak Feral Druidával? (World of Warcraft)
Figyelt kérdés
Talentra és rotationra is van szükségem!
Kezdövagyok tankolásban 80-as dudu m van!
2010. máj. 2. 02:03
1/5 anonim válasza:
nekem ha kaszttal kapcsolatos kérdésem van, akkor a who-ban kinézek egy szimpatikus nevű 80-ast és megkérdezem tőle.
vagy még jobb, ha a klánodban van ilyen.
szerintem a játékban előbb kapsz választ.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy törtszerveren játszok és ott nincs olyan Druid tank aki tudna a kérdésemre válaszolni! Ezért próbálok itt kérdezni!
2010. máj. 2. 02:16
3/5 anonim válasza:
Hát sztem talentben a feralnak rakd ki azt a részeit ami stamot meg deffet ad.mindig olyan ruhákba légy ami a legtöbb staminát adja és minden gemslotba(mind11 mien a színe)kék 30 stamot tegyél.Encsinek a fegyveredre blood drainingot tegyél .De van egy másik rota is amikor a deff rate-re mész.az inkább a melee ellen jó,az első a spellesek ellen jó
5/5 A kérdező kommentje:
A talentezés az még ment de a másik linkröl nem tudok mit kiszedni! :s Mivel az angol tudásom nem valami jó :D
Ezért is írtam egy magyar oldalra! Hogy magyar választ kaphassak! Arra lenne még szükségem hogy a skilleket hogy használjam! 1target ellen és több target ellen is!
2010. máj. 2. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!