Lol:lehet tudni hogy mikor erkezik a Kalista buff? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy o es Azir egy kisebb fajta buffot VAGY kepessegatalakitast fognak kapni az eloszezon soran.Azir mar kapott az ujabb patchben egy buffot ,ezert csodalkoztam hogy kalista nem kapott semmit,de meg csak nem is emlitettek.Valószínűleg akkor kepessegvaltoztatas lesz,de lehet tudni hogy pontosan mikor? :)2016. dec. 10. 19:42
11/15 anonim válasza:
és itt lezártam a vitát, több értesítést nem fogok kapni tehát elsefogom olvasni a fogyatékos válaszaid viszlát. :D
12/15 anonim válasza:
Szerintem így mindenki jobban jár ;)
Egyébként meg 44% win ratejével Kalista átlagban a legrosszabb lövész, bár persze, ez nem jelent mindent, de azét több, mint a semmi...
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat :) amit az elso irt arrol pont ma hallottam egy kedves ismerosomtol,azt hittem hogy a kovi frissitesben jon.Hat várok aztan kitudja mi lesz.Az a stack jo lenne,de a wn alakitanek egy kicsit mert early gameben nagyon nagy hasznat lehet venni de lategameben mar elfelejti az ember.Mindenesetre koszi :D
2016. dec. 14. 22:50
14/15 anonim válasza:
Kis frusztrált dagi silver elmebajos :)))) szevasz dájmondjancsi, naponta minimum két hozzád hasonló észlénnyel találkozok lolban, nem fogsz túlzottan hiányozni
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!