Lol:lehet tudni hogy mikor erkezik a Kalista buff? Tobbi
lent
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy o es Azir egy kisebb fajta buffot VAGY kepessegatalakitast fognak kapni az eloszezon soran.Azir mar kapott az ujabb patchben egy buffot ,ezert csodalkoztam hogy kalista nem kapott semmit,de meg csak nem is emlitettek.Valószínűleg akkor kepessegvaltoztatas lesz,de lehet tudni hogy pontosan mikor? :)
Volt róla szó, hogy az E-je akkor is stackelődni fog, amikor töltési időn van, így mikor lejár az a kis idő, rögtön nagyobb sebzést tud bevinni.
Aztán egyszer csak visszavonták. Én úgy tudom, hogy egyelőre mégsem akarják buffolni.
A mesterségek közül azonban ugye a Fervor of Battle-t erősítették meg, ez mindenképpen jó Kalistának, talán úgy gondolták megvárják, hogy mennyiben befolyásolja őt, és majd ehhez képest alakítják.
Én nem játszom Kalistával, különösebben sosem szerettem, viszont szerintem már megérdemelni egy kis buffot.
2016. dec. 12. 13:43
2/15 anonim válasza:
Miért is érdemelne meg az a szr buffot? büntetés nélkül letradelhet a gÄcibe undorító autista champ nagy rangevel
2016. dec. 13. 12:30
3/15 anonim válasza:
Hát azért szerintem egy Vayne oneshot, MF ulti insta pentakill, Jinx 2 mp alatt torony leszedése, Ashe ult végtelen stun, Jhin ult végtelen range és Twitch láthatatlanság és 57% legnagyobb win rate sokkal rosszabb..
Kalsita talán a gyengébb lövészek közé tartozik, ha valaki veszít ellene, valószínűleg a fent említettebbektől is vesztene ;)
Egyébként, ha valaki tényleg jól játszik vele, és jó párost alkot a supporttal, akkor persze jó, de szerintem még mindig átlagos..
ashe ult végtelen stun xDDDDDD ez csak akkor igaz ha kva messziről talál be akkor sem végtelenségig tart, vayneket megeszem reggelire és a többi sem okoz nekem gondot.
2016. dec. 13. 20:19
5/15 anonim válasza:
#2 Na, megjött a silver5 is :D gondolom te vagy az a gyökér elmebajos fajta, aki chatben irkálja az ilyeneket miután megölik
2016. dec. 14. 03:37
6/15 anonim válasza:
silver5? dia4-ben végeztem s6-ban de oké jobban tudod:D és hogy éled a napjaidat autizmus mellet?
2016. dec. 14. 11:06
7/15 anonim válasza:
Attól hogy még autista vagy kezelni nem érdemel buffot, add át egy nem autista kezébe és meglátod hogy erős. :)
2016. dec. 14. 14:20
8/15 anonim válasza:
#6: jójó, dájmondjancsi :)) idén meg challenger 800 lp
2016. dec. 14. 16:49
9/15 anonim válasza:
Jobb kamut nem tudsz? :D
2016. dec. 14. 17:05
10/15 anonim válasza:
Bár veled fölös foglalkoznom olyan ostoba vagy mint egy segg tipikus "kalista a mainem ezért buffolják mert nem tudok vele játszani" vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!