Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Bannoltak egy hónapra GTA...

Bannoltak egy hónapra GTA Online-ból, de nem én csaltam. Hol lehet ezt jelezni? A bant levetetni?

Figyelt kérdés
Egyik este játszottam GTA Online-ban egy public sessionban, sétálok az utcán, megállt mellettem egy játékos autóval, beültem mellé, elteleportált minket máshova és kaptam a bant. Igazságtalannak tartom, hogy megvettem a játékot, nem csináltam semmi rosszat és most egy hónapig nem játszhatok. Mit tehetnék az ügy érdekében? :/
2016. dec. 5. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Vársz egy hónapot.
2016. dec. 6. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:

GTA Online-nak eléggé tré a community-je, ha nincsenek ismerőseid, barátaid, akkor csak ilyen trollok jönnek szembe, hogy spawnols és elüt vagy lelő stb. Vagy a küldetésekben sorra meghalnak, elrontják...

Írj a Rockstarnak az esetről:

[link]

2016. dec. 6. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, írtam! Mennyire lehet számítani rá, hogy ilyen esetben unbanolnak? Megvettem a játékot nem kis pénzért, és nem tudok játszani...
2016. dec. 6. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
engem is bannoltak :D
2016. dec. 7. 02:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idő, amíg elbírálják, stb. Offline tudsz játszani a sztorival? Nem tudom mire terjed ki egy bann, ha a single résszel sem lehet ilyenkor játszani, az gáz. Mert annyira azért nem jó az online felület.

Jöhetne már 1-2 story DLC, mint a GTA IV esetében is volt, mert ez a sok online tartalom meg DLC kezd uncsi lenni.

Ez a stunts DLC is egy tál pillangó, semmire nem jó. Pláne, ha a host engedélyezi a custom autókat, akkor aztán mehetsz bármivel, ha valaki behozza a rommá tuningolt autóját...

2016. dec. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!