Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Bannoltak Battlefield 3...

Bannoltak Battlefield 3 Wallhackelésért?

Figyelt kérdés
PBBans.com enforced a previous MBi Ban for dG_NoSkiLL. [Admin Decision] Ezt írja... Megnézem PBbanson a guidomat, wallhacket ír, pedig én rohadtul nem wallhackeltem. 2013-ban feltört egy német gyerek, azóta nem nyúlt a karimhoz, legalábbis én azt hittem,de találtam egy beszélgetést az amcsi EA hlep centerrel, 2016 márciusában, pedig én rohadtul nem bf-eztem akkor!! be se voltam lépve akkor. Elsőnek Szeptemberében nyúltam először bf3-hoz (2014 óta) És most egyik szeróra se tudok felmenni. Írtam PB ticketet, írtam pb-nek üzenetet, ea-nak üzenetet, de semmi! Qrvára ki vagyok borulva, mert én anno 21 ezer forintot fizettem a bf3 ért és a premium tagságért is. Most mit csináljak??

2016. okt. 22. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
és most jut eszedbe ezzel foglalkozni? mindjárt 2017. az első feltöréskor jelentened kellett volna és ha bemutatod a vásárlást igazoló emailt vagy blokkot, akkor az EA egy héten belül megoldja a problémádat és többet nem törnek fel. szerintem te kipróbáltál egy ingyenesen letölthető multihack progit és banoltak ahogy kell. megérdemelted!
2016. okt. 23. 09:09
 2/3 anonim ***** válasza:
34%
Akkor viszont kell lennie széria számnak, ha megvetted. Még akkor is, ha elektronikusan vetted meg. Kaptál számlát, visszaigazolást az aktiválásról, bármit. Lefotózod a széria számod a kis füzetről, elküldöd az EA-nak, vagy továbbítod a számládról, aktiválásodról az emailt, és elvben jónak kell lenni.
2016. okt. 23. 10:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves első, nem töltöttem le semmit, 14 voltam akkor még csak, és féltem,hogy a hangom alapján nem hiszik majd el,hogy 16 vagyok (mert hogy 16 a korhatár) és ezért féltem őket felhívni (írták emailben,hogy csak telefonálásos kapcsolattal lehetséges) ,úgyhogy hagytam. Már jó minden, megváltoztattam a jelszavamat, biztonsági kérdést, sőt, a nevemet is, de még mindig él az örök PB BAN, most beszélek egy PB-s advisorral, remélem sikerrel járok, drukkoljatok!
2016. okt. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!