Miért bannoltak a fiam Counter Strike Global Offensive-ről?
Es a fiad 23 eves letere nem tud egy kerdest feltenni?
A vac OROKRE! bannol, es csak akkor ha eszlel valamit automatikusan, es nem a szomszed pistike irigy feljelentese alapjan mukodik...
Olyan nincs, hogy csak úgy kibannolták vac bannal. Valamit kellett, hogy használjon.
Ezen a linken megtalál minden információt: [link]
andrysh! Nem nem tud, hanem én vagyok rá kíváncsi! De azt hiszem nem ez volt a kérdés lényege amit feltettem itt!
Itt senki sem beszél az irigységről, hanem akik jelentették azok aztán ki is dobhatják... ezt5 tartom én bunkóságnak, hisz persze, hogyha már egyszer nem tetszett nekik, hogy jobban játszott, utána sem fogják ezt másképp látni! Gusztustalan, hogy ez így működik!
HexMen... Köszönöm a linket meg fogom nézni! Egyébként soha semmit nem használt. Annyi bunkó csaló van fenn, érdekes,hogy azt hagyják, aki meg normálisan játszanak azt meg nem.
Kerdezo, akkor olvasd el megegyszer az a linket es probald ertelmezni: a Vac egy program, es egy adott lista alapjan keresi a hackeket. Kutyat sem erdekli hogy a rangjahoz kepest hogy jatszott vagy hogy verpistikek jelentgettek.
A Vac automatikusan kapott valamit a tiltolistarol a "fiad" gepen, ezert kapott tiltast. A skin-nel az egyedi szot is elolvastad? Nem mind1 honnan vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!