Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wow ba melyik kaszt a jobb?

Wow ba melyik kaszt a jobb?

Figyelt kérdés
Wow ba el kezdenék egy Draenei-t és ki néztem 2 kasztot egy maget és papot melyik a jobb melyiket lehet könnyebb kezelni és pvp be is jó ?
2010. máj. 1. 07:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindegyikre rá kell érezni és akkor könnyen megy... A WASD skilleden kívül más nem igazán számít.
2010. máj. 1. 07:41
 2/3 anonim válasza:
Nekem priestem és warlockom van, de nyílván ez utóbbi nem lehet draenei, viszont én semmi pénzért nem cserélném el. Van priestem is, én imádom. Amúgy meg valóban, ahogy az előttem lévő is írta, az összesnek van erőssége és gyengesége, értened kell a saját kasztodhoz, ez a legfontosabb.
2010. máj. 1. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Hy énis úgyvagyok vele h mind1ik kaszt ver 1 másikat illetve ha tudsz jáccani pls priest wari lock darál én pl priestet ajánlom
2010. máj. 1. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!