Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » WoW WOTLK -ban melyik kasztok...

WoW WOTLK -ban melyik kasztok a legjobbak PvP játékra? A Druid mennyire jó PvP kaszt? Vagy van ennél jobb?

Figyelt kérdés
Kinek milyen elképzelése van egyes kasztról?
2010. aug. 19. 22:43
 1/7 anonim válasza:
Hello, állítólag a disc (lehet nem írom jól,bocsi)pap és a DK a legerősebb kaszt.A druid se rossz de ezek a kasztok tuti verik és még a rogue is elég jó,legalább is ismerősöm elég jól játszik vele az egyik legismertebb magyar szerón.A többiről nem nagyon tudok semmit.
2010. aug. 19. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
igazából mindegy, lényeg h jó csapat legyen, és tudj játszani.
2010. aug. 19. 23:03
 3/7 anonim válasza:
Shadow pap is darál ha tudsz vele bánni,de ha ismersz minden kasztot akkor mind1 mivel vagy mindegyiknek más az előnye és hátránya
2010. aug. 19. 23:04
 4/7 anonim válasza:
Officialon edesmind1 hogy mivel jatszol minden eros es mialatt felhuzod megtanulsz vele jatszani is. Viszont a kasztok erossege szerorol szerora valtozhat.
2010. aug. 20. 01:09
 5/7 anonim válasza:
Az mondom tök mind1 mivagy, ha tudsz vele bánni... Én szeretem a retri palát, UNHOLY DK-t, shadow prieste, arms warrior-t, és a MARKSMENSHIP HUNTIT. SZentem ezek a elegjobbak, a dud-t éppen nem szeretem, nem ajánlom neked...
2010. aug. 20. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:

pvp-hez talán a rugó a legjobb, egyszer lestunnol aztán már nem is nagyon kell ugrálnod, mert véged van

hátránya, hogy egy egy kisebb lag miatt lazán beüthetik

2010. aug. 23. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt negéz megmondani. Eredetin nyomod? Törtön? ha gigen milyen patch? mert szerverenként össze-visza vannak nerfelve a kasztok...
2010. aug. 24. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!