Szerintetek jobb lett a Battlefield 3, mint a BF: Bad Company 2?
A Bad Company 2-vel iszonyú sokat játszottam, nagyon imádom.
Most lecseréltem a BF3-ra.
Első pillantásra nem igazán tetszett, de ahogy haladok a kampányban kezd megtetszeni.
A multit még nem próbáltam, majd ha végeztem a single playerrel. :)
Ami viszont szerintem határozottan gyengébb az a fegyverek hangja, a régi jókis dörrenés helyett gyenge piff-puff csak...
Ha a kampány tetszik, a multiplayertől eldobod az agyad. :D
(Amúgy az egyjátékos módot miért hívják kampánynak??)
Nekem valahogy a hangok hiányoznak főleg.
A fegyverek hangjai sokkal gyengébbek, amitől valóban valósághűbb, de a hangulatból csak elvesz.
A kiáltások meg totál hiányoznak, BC2-ben folyamatos kiabálások: "eltaláltak", "segítség", ezek emelték a hangulatot, itt amikor mondja, hogy "The enemy has set the charge" hát komolyan elalszom rajta, míg a BC2-ben ezt is üvöltötte rohant is az ember hatástalanítani. :)
Najó, most játszottam vele egy egész jót, szóval nem reménytelen a dolog, csak szerintem túl nagy volt a reklám hozzá, az év játéka, a legjobb multiplayer, ilyen élethű, olyan tyűdeszupercsilivili, aztán azért akkorát nem durrant.
(Persze ez mind mind csak BC2 után. Aki mondjuk Modern Warfare-ről tér át, annak ez maga lehet a csoda. :D)
Ettől függetlenül jó játék lesz ez.
"Amikor azt mondja, hogy "The enemy has set the charge" hát komolyan elalszom rajta"
Azt meg, hogy "The objective has been neutralized" úgy mondja, mint hogyha ő aludna el mindjárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!