Milyen játékot ajánlotok a nyelvtanulás elősegítésére?
Figyelt kérdés
Francia nyelvet szeretném jobban elmélyíteni, de ahhoz, hogy ez sikerüljön többet kellene hallanom. Mivel jelenleg magántanárhoz nem tudok járni, ellenben szeretek PC-s játékokat játszani szeretném összekötni a kellemest a hasznossal. Milyen játékot ajánlotok, ahol többször elismételik ugyanazt, így tanulva a nyelvet, de közbe meg nem unalmas. Fifa jó lenne, csak nem szeretem a focit, valamint ott nincs felirat. ami nagy segítség lenne. Valakinek vmi ötlet?2016. nov. 29. 23:01
1/5 anonim válasza:
Én point & click kalandjátékokból tanultam, azokat javaslom.
2/5 anonim válasza:
Duolingo.com?
Csak mert a játékoknak eléggé korlátozott a szókincse. Én spanyol nyelvű sakkszobákba jártam régebben, de azon túl hogy nem túl beszédesek, sokszor bunkók és elég pongyolán is fogalmaznak.
3/5 A kérdező kommentje:
A Doulingot azt isnerem es jatszom is, azokat a kalndjatekokat kiprobalom, köszönöm.
2016. nov. 30. 14:56
4/5 anonim válasza:
Hát dialógus játékokkal.
Fallout 3.
Fallout new vegas.
Elder scrolls skyrim.
Mass effect 1-2-3.
Fallout 4.
Dragon age origins.
Ezeket próbáld szerintem...:D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. nov. 30. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!