Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem látják az emberek a LOL...

Nem látják az emberek a LOL hibáit?

Figyelt kérdés
Nem értem hogyan szerethetik ennyien ezt a játékot és hogyan állíthatják, hogy a képességekről szólna. Az a probléma, hogy nem csak rajtad múlik a játék kimenetele, hanem az egész csapatodon. Például az imént játszottam egy gamet, minden tekintetben jobb voltam az enemy lanernél, minden tradet megnyertem, magasan outfarmoltam, de kapott 3 ganket early gameben, babysittelték őt a többiek, és lásd csodát, könnyedén gamet nyert egy nálam fényévekkel gyengébb játékos. Innentől kezdve skillről felesleges beszélni, ha a teamed gyenge esélyed sincs a győzelemre. Ezért (is) gondolom, hogy a soloquet úgy meg kéne szüntetni ahogy van. Az, hogy milyen eredményeket érsz el egyedül egyáltalán nem mutatja a tényleges tehetségedet, tehát például egy jobb silveres, aki soloquezik simán lehet erősebb egy platnál, aki csak teammel játszik gyakorlatilag. Az egész rendszer logikátlan és messze nem fair.

2016. nov. 18. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

nem csak rajtad múlik a játék kimenetele, hanem az egész csapatodon.

Egy csapatjatek aminek a lenyege a csapatjatekon van... Basszus nem mondod?

Az egész rendszer logikátlan és messze nem fair. A rendszernek semmi baja, a hibat a sok solorambo agyhalott verpistikeben keresd eloszor.

2016. nov. 18. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

Ez hülyeség. Rövid távon mehet el pár meccs ezen, hosszú távon viszont nem.

Most ez flex bedobott b5-be. Jelenleg 11win-2 lose azóta és már silver csak 1win kell b3-hoz. Pedig itt is voltak agyhalott csapatok bőven. Ha jobb vagy feljebb jutsz ígyis-úgyis. Babysitt ellenfele a ward... Ha nemkapnak 3killt és nem 50% hp-val áldogálsz a torony alatt esélyük sincs diveolni. Ezen felül ilyenkor náluk kettéoszlik az xp és lvl előnyben leszel tehát mikor nincs ott senki akkor 1v1-ben meg kell ölnöd őt.

Én main jungler vagyok és hát bevallom a 3 lane közül az egyiket egy az egyben lesza... Csrébe a másik kettőre mehet a preasure és a feed. Ezek után az a laner akinek nem gankeltem ugyan ezt a véleményt mondja,csak szebb szavakkal,mint te.

Tegnap 8/0/8-nál akar reportolni az adc "for no gank".

Olyan alap dolgokat kell megtanulni, hogy mikor szabad követni, mikor szabad támadni, folyamat nézni a minimapot,wardolni, farmolni, a karakterek határait felismerni ha deffenzíven kell játszani és az egyéb apró dolgok. Ha ezek megvannak akkor feljebb jutsz.

A végére a kedvenc mondásom:

"Az enemyben 5noob/feeder lehet,nálatok csak 4."

Ergó hosszú távon biztos a feljebbjutás ha t jó vagy. Az már mellékes, hogy sokan azt hiszik, hogy ők jók. Az ilyen meccseket elvesztik az oké, csak épp azokat is amiket hozni kéne.

Mindenki hibázik. A ligák közt az a különbség, hogy az egyik ember többet a másik kevesebbet.

2016. nov. 18. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

"Innentől kezdve skillről felesleges beszélni, ha a teamed gyenge esélyed sincs a győzelemre."

Egy átlagos diamond player kb. 100-ból 100 bronz/silver meccset (még talán goldot is) megnyerne, azokat nem beleszámolva amikor trollkodik vagy 2+ afk van.

Igen, az egész csapaton múlik a játék kimenete, de ha te lényegesen jobb vagy az elo-dnél, akkor lényegesebben múlik rajtad, mint a többieken, szóval itt az ideje, hogy a rendszer hibáztatása helyett megtanulj játszani.

2016. nov. 20. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:
És ettől miért nem a képességekről szól? Pont, hogy arról szól, a csapatod képességeiről. Önmagadban nyilván nem fogsz boldogulni, mert ez egy multiplayer. Egyébként az egész LoL =/= ranked solo queue.
2016. nov. 20. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Illetve, szerintem azért a LoL-nak vannak hibái pl. hogy a trollkodást, flamelést nem bünteti eléggé. Ezenkívül a Rito elkövet néha igen retardált dolgokat pl. Normal Draft kivevése.
2016. nov. 20. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval tömören összefoglalva az a bajod, hogy csapatjáték? Oké, most ehhez mit kéne hozzászólnunk?
2016. nov. 21. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!