Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valak segitene CSGO-val...

Valak segitene CSGO-val kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék pénzt költeni skinekre, tudnátok olyan oldalakat ahol könnyen lehet szerezni jo skineket?Illetve találtam egyet, a kickback, csak ott meg nem engedi nekem hozzáadni a telefonszámot.Valakinek nincs valami ötlete hogy miért nem engedi?xd(probáltam a sajátom és kamu amerikai számmal is)
2016. nov. 17. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ingyen csak vac ban-t fogsz osszeszedni.
2016. nov. 17. 21:31
 2/11 A kérdező kommentje:
mekkora paraszt vagy te, ilyen oldalakért nem jár vac,gondolom 10 éves vagy...
2016. nov. 17. 23:50
 3/11 anonim ***** válasza:
nem azt írta hogy az oldal végett kapsz vac.-ot csak most őszintén nem kerülne pénzbe ha ingyen osztogatnák persze 5 centes skineket kaphatsz ilyen lájkolsz 30 oldalt meg reigezl +10 re ,de amit kapsz azt kb akit csak ismerek dobná ki a kukába ,mert akkora szutykok
2016. nov. 17. 23:56
 4/11 anonim ***** válasza:
na szóval a lényeget össze szedtem. az alényeg hogy amilyen skinekre te gondolsz ami már "menő" ingyen nem fogsz kapni. ennyi a lényeg.
2016. nov. 17. 23:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Mikor 10 eves voltam a Cs meg nem is letezett. Az ilyen scam oldalaknak meg ertelmes ember nem dol be.

Es paraszt aki ma reggel feloltoztetett.

2016. nov. 18. 00:03
 6/11 anonim ***** válasza:
"paraszt aki..." jó hogy 00:07 van :D
2016. nov. 18. 00:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Na... Erted a lenyeget.
2016. nov. 18. 00:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Az "ingyen" oldal része addig igaz, hogy nem ad semmit. Ingyen nyelhetsz egyet, amikor ellopják a bankszámládat, feltörik az emailjeidet stb.

Ha nagyon skin b*zi akarsz lenni, akkor tölts fel 5 eurót és vegyél 10-20 centes skineket.

Minden egyéb megoldás halva született. Legjobb példa rá a skin program, berakod, a VAC érzékeli hogy egy gépen futtatott program turkál az adatbázisban, puff, végleges VAC ban eltiltás és buktad a megvett játékot. Ha neked ez kell, hajrá.

2016. nov. 18. 14:59
 9/11 anonim ***** válasza:
van olyan oldal ahol kap sineket ,de mint mondtam kb 2 centet nem érnek ki akarják dobálni nemhogy gyűjteni.
2016. nov. 18. 23:03
 10/11 anonim válasza:

Ezt most tenyleg komolyan gondoljatok?

Nem lehet ingyen skint szerezni?

De lehet csak kicsit ugyesnek kell lenni hozza es normalis oldalakon kell jatszani.

Rengeteg oldalt probaltam mar,tenyleg rengetegeg,es egyik sem scammelt be,nem huztak le a bankszamlamat(mert meg sem adom akar hova) es nem is VAC-oltak :) mar kb. 23 eurot szereztem ilyen oldalakkal ugy, hogy egy forintor sem raktam bele.

Probalgass nyeremenyjatekokat is.

ui.: bocs a helyesirasert telorol vagyok :D

2016. nov. 29. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!