Valak segitene CSGO-val kapcsolatban?
Mikor 10 eves voltam a Cs meg nem is letezett. Az ilyen scam oldalaknak meg ertelmes ember nem dol be.
Es paraszt aki ma reggel feloltoztetett.
Az "ingyen" oldal része addig igaz, hogy nem ad semmit. Ingyen nyelhetsz egyet, amikor ellopják a bankszámládat, feltörik az emailjeidet stb.
Ha nagyon skin b*zi akarsz lenni, akkor tölts fel 5 eurót és vegyél 10-20 centes skineket.
Minden egyéb megoldás halva született. Legjobb példa rá a skin program, berakod, a VAC érzékeli hogy egy gépen futtatott program turkál az adatbázisban, puff, végleges VAC ban eltiltás és buktad a megvett játékot. Ha neked ez kell, hajrá.
Ezt most tenyleg komolyan gondoljatok?
Nem lehet ingyen skint szerezni?
De lehet csak kicsit ugyesnek kell lenni hozza es normalis oldalakon kell jatszani.
Rengeteg oldalt probaltam mar,tenyleg rengetegeg,es egyik sem scammelt be,nem huztak le a bankszamlamat(mert meg sem adom akar hova) es nem is VAC-oltak :) mar kb. 23 eurot szereztem ilyen oldalakkal ugy, hogy egy forintor sem raktam bele.
Probalgass nyeremenyjatekokat is.
ui.: bocs a helyesirasert telorol vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!