Valaki segítene a Tera nevű játékkal kapcsolatban?
Szia. Van egy ismerősöm, aki ért a Tera-hoz, majd megkérdezem tőle, hogy lehet megoldani.
Nekem lenne hozzád viszont egy kérdésem. Hogy hoztál te létre úgy egy fiókot, hogy amit emailbe elküldtek ellenőrző linket, az jó volt, és minden rendbe ment a regisztrációnál? Mert nekem elküldtek egy emailt, és amikor megnyitottam a linket, akkor azt írta nekem ki, hogy:
"ACCOUNT ACTIVATION FAILED The account has been blocked. Your account could not be activated. Please get in touch with Support."
Te milyen lépésekkel csináltál egy fiókot?
Előre is köszi! :)
Szia. Először is köszi,hogy megkérdezed. Szóval én itt regisztráltam [link]
Nekem minden rendben volt.
G-mail-al regisztráltam, és időben megérkezett az ellenőrző link is,rákattintottam és kihozta,hogy sikeres volt. Lehet,hogy azon a böngészőn,vagy abban a levelező programban nem engedi,mert velem is volt ilyen. Próbálj újra regisztrálni. Csak ennyit tudok segíteni,remélem megoldódik a hiba. :)
A pvp-s területre rakott vagy a Alliance házba?
Ha a pvp területre akkor a városban van egy nagy teleport azon mehetsz fel az alliance házba ahonnan már simán vissza teleportálhatsz a mellette lévő nagy városba és onnan már Pegazussal bárhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!