Valaki játszik mostanában a Tera Rising MMORPG-vel? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra a játékkal kapcsolatban
A youtuben lévő videók alapján kicsit lassúnak tűnik a harc menete. Mennyire izgalmasak a harcok? Lehet csak a videón tűnik lassúnak, és benne játszva már nem az.
Mennyire zavaróak a fizetős elemek? Sokat befolyásol az, ha nem fizetsz a játékba semmit?
Mennyire gyors a fejlődés?
Nem unalmasak a questek?
Milyen karakter classal játszottál és mi volt a benyomásod róla?
Köszi a válaszokat előre is :)
A harcok eszméletlen jók. Élveztem, hogy szinte bármit meg tudtam ölni, ha ügyes volta. Szerintem egész pörgősek, nem lazsálhatsz, elvégre nem kijelölős gombnyomogatós dologról van szó, hanem úgy ütsz, ahogy mozogsz, úgy dodgeolsz, ahogy akarsz, mivel nincs alap dodge, tőled függ, hogy mennyire tudod ügyesen kikerülni a támadásokat.
Semmit sem fizettem, nem is érdekelt az a téma.
Eleinte gyors a fejlődés, aztán folyamatosan lassul, 50-60 között meg szenvedés.
Hát eleinte még érdekesek a questek, ölj meg ennyit ebből, gyűjts össze ezt azt. Azokat szerettem, amikben kötelezően kellett instázz, ezért össze kellett szedj egy csapatot és lementetek bossolni egy instába.
Én a warriort választottam, mert a 2 kardos dolog nagyon bejött. Hihetetlen gyors kaszt, egy szempillantás alatt hatalmas damaget képes leadni. Izgalmas, változatos, masszív, érdekes. Próbáltam mást is, de csak a közelharcosok jöttek be. A ranged kissé el van szúrva, habár ha ügyes vagy az is jó tud lenni, csak nekem nem jött annyira be. Állítólag a pvpben nagy hátrányban vannak a rangedek, de nem pvpztem, ezért nem tudom biztosra.
Azt ajánlom, hogy próbáld ki, nem veszíthetsz semmit, a grafika meseszép, a világok gyönyörűek, a karakterek szépen kidolgozottak, a harcrendszer különleges és nem kijelölős, ez benne a legjobb. Hajrá :)
Köszi a válaszokat :D
Letöltöm és kipróbálom, meglátjuk hogy fog menni ;)
48giga el fog tartani egy darabig, hogy lejöjjön mondjuk XD
Csak egybe lehet letölteni, vagy lehet szünetelteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!