Valaki segítene modell vasutazással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta tetszik, és most határoztam el, hogy szeretnék belevágni egy modellvasút építésébe, de nem sok mindent tudok róla. Próbáltam neten keresni tippeket, és praktikákat, de sehol sem találtam részletes leírást. Leginkább az elektromos része érdekelne, meg az , hogy hogyan kell bekötni, és az , hogy mik mire valók (pl : relé.. stb ) A válaszokat előre is köszönöm :)2015. okt. 10. 11:51
1/2 villanyreszelő válasza:
Szia!
Így egy kicsit tág a kör,kérdezz konkrétabban.
2/2 anonim válasza:
Talán a legfontosabb kérdések:
-Melyik méretarány a számodra legszimpatikusabb, hogy ebben kezdd el gyűjteni a cuccokat.
-Digitális, vagy analóg rendszert szeretnél e kiépíteni.
-Egyáltalán van és lesz-e kereted erre a hobbira, mert ha nem csak otthon a szőnyegen szeretnél vonatocskázgatni, és egy kicsit is belemélyedsz a dolgokba, akkor ez bizony igen zsebbenyúlós hobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!