Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends-es ajándéköt...

League of Legends-es ajándékötletek?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, most lesz 18 éves. Nagyon gondolkozom, mit is adhatnék neki ajándékba. Nagy lol rajongó, valami ilyen témájúra gondoltam. Inkább a fiúkat kérdezném, akik szeretik a League of Legends-t, minek örülnétek a szülinapotokon, ha egy kedves lánybarátotok adná? Rajz, póló, nyaklánc, bármilyen kiegészítő? Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Előre is köszönöm!

2016. nov. 15. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Töltesz neki rp-t xd

De egyébként egy rajz is lehet jó, mondjuk a kedvenc karakteréről, fan art is lehet bármi, függ attól te hogyan és milyen környezetben tudsz rajzolni.

De egy jól összerakott póló is akár, bár akkor szerintem állíts össze te magad egyet és keress olyan céget ahol rányomják egy pólóra :D

2016. nov. 15. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Vegyél neki 10€-s paysafe card-ot. Én örülnék neki.

De inkább hallgass az első válaszolóra. Bár nem feltétlenül kell poló, pl: én nem akármilyen lol fan lennék nem vennél fel lol-os ruha darabot. Kivéve half life 3-masat.

Mondanám, hogy rendelj valamit a lol shop-ból, de az kegyetlen drága.

2016. nov. 15. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
heartseeker varus skint egy bögrére :D
2016. nov. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!