Elég régóta játszok a játékkal, de még mindig nem sikerült main champion-t választanom, ez feltétlenül szükséges lenne. Egyébként még a kefvenc lane-emben sem vagyok biztos (top/mid) esetleg tudnátok ajánlani ilyen champ-eket?
Én nem tudom, próbáltam mainelni is, de olyan unalmas,hogy az valami hihetetlen. Inkább játszok 5-10karaktert annak függvényében, hogy épp mi a leghasználhatóbb. Meta pedig több féle létezik, nyilván nem a competitív alapján pickelek solora.
Jelenlegi poolom:
Heca, Kha,Eve, Rengar, Graves, Lee
Midre:
Viktor, Ahri, Syndra, Corki, Orianna,Kog, Anivia
Tökéletesen el vagyok velük és nem unom el magam
Az unalom részét meg tudom érteni :) én rankeden igyekszek 1-2 hősre fókuszálni, normalon viszont sokmindent játszok, gyakorolhatok. Egyszerűen tudom, hogy érezhetően jobban tudok teljesíteni olyan hőssel, akire rágyúrok, a ranked pedig arra van, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Szerintem.
Amúgy amiket felsoroltál azok közül pl Kog'maw, vagy Corki mid milyen meta? De Kha'zix-ot, Evelynt sem mondanám kifejezetten metának. Nekem semmi bajom velük, nem is én hoztam fel a metát, hanem te, ez a vicc az egészben :D
Ez a soloq meta plat+. Nyilván vannak még, de az én személyes poolom jelenleg ez. Kog és corki jelenleg nagyon jól szuperál a jelenlegi "top3" ellen (Viktor,Syndra, Ahri) hisz mind poke karakter, nem fognak leburstolni ahányszor csak farmolni akarsz, illetve az ultinak nagyobb a rangeje mint nekik. Ezen felül lategameben is jók, mert hatalmas aoe sebzés van bennük,corki mellé viszonylag mozgékony, az ap kog meg amennyiben meghal egy rakat dmg-t kioszt még.
Az új Kha szimplán broken. Eve meg már jó ideje, nagyon erős soloq-ban, sőt most márcsak annyi a dolog,hogy elnyomsz egy visionos növényt, mert az felfed minden wardot, tehát oda se kell menetrend,hogy megtudd wardolva van-e.
A blindet meg inkább hanyagolom, kösz. Ott nem lehet gyakorolni. Eddig ott volta normal,patchek utánott játszottam pár napot,hogy megnézzem, mi, hogy működik jelenleg, d már ez sem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!