LoL flex ranked 6W/4L bronze 1?
Figyelt kérdés
a placement meccsek utan bronze Ibe dobott 60%os win rateel. hogy lehetseges ez? Vegig gold3-plat2sek ellen jatszottam. Haverom 50% mellett silver3. Only twitcheztem 10/4/7es KDAval....2016. nov. 14. 12:04
1/6 anonim válasza:
ha alapból nem rankedoztál még, akkor nem csoda. Nincs MMR-ed az elején, így a gép csak ezeket tudja figyelembe venni, míg ha már voltál pl gold 1-ben, volt MMR-ed ami a gyenge játékkal csökken (így lett barátod silver 3).
2/6 anonim válasza:
Arról meg nem is beszélve, hogy KDA csak 1 tényező, milyen hosszúak voltak a meccsek, hány torony esett, mennyi buffot vittetek el, stb.
Van ám 20-30 változó, ami alapján dobálgat meg pontot ad.
3/6 A kérdező kommentje:
solo.duoba tavaly gold1be zartam a szezont. Azota nem rankedeztem egeszen most oktoberig. Csak a placementet jatszottam le, az alapjan silver Ibe dobott. Most a FLEX pedig bronze Ibe dobott. Ahogy Faker mondana.. onlocky..
2016. nov. 14. 13:41
4/6 anonim válasza:
onlocky? mármint unlucky, alias szerencsétlen?
Ha nem játszol, akkor szépen folyamatosan csökken az MMR-ed lefele, szóval az a gold 1 simán lemegy gold 5-silver-be is, valószínűleg nálad is ez figyelt be.
5/6 anonim válasza:
A probléma,hogy szar a rendszer... Silver 2 -> bronze 5 5/5-el.
Azóta 3-at mentem, mind3 win és +92lp. Ergó a rendszer érzi, hogy nem ott a helyem,még mmr alapján se, mégis oda dobott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!