A lolba bedobott bronze 2 be hogyan juthatnék ki?
Figyelt kérdés
Hali kicsit mérges vagyok ugyanis elég csónyán alakult az új season első 10 meccse sajnos 10 ből 4 es nyertem csak meg előző seasonba silver 1 voltam és igen aztvolt a célom minnél jobb legyek a meccseken általában mindig kaptam 1 1 béna játékost és én érzem hogy nem ide való vagyok pl legtöbbször nekem a legjobb a farmom meg igyekszem wardolni a többi csapattársammal ellentétben és nagyon rosszul esett amikor bronze 2 be kerültem nagyon szeretem ezt a játékot és elvesztettem minden motivációmat szerintetek hogyan tovább szeretnék ebben a seasonben goldba jutni kérlek valami hasznos tippet vágjatok hozzám köszi ! :S 16/f (ui.:negativ hozzászólásokat csak abban az esetben ha nem az áll benne hogy éljek meg menjek sportolni tanulni stb. nyugodjatok meg azok is az életem részei)2016. jan. 21. 19:07
1/3 anonim válasza:
1.lépés: Két hónapig hagyod a fenébe a rankedet, mert mindenkit lejjebb dobott ergó, bronz2-be nem találkozol valódi bronz2-es játékossal. Ha most játszol akkor annyit érsz el vele,hogy vagy sikerül(40%) vagy még lejjebb esel(60%
2/3 A kérdező kommentje:
hát igen ez ésszerű szerintem ezt fogom tenni aztán idővel köszi a választ ! :)
2016. jan. 21. 20:56
3/3 anonim válasza:
Diamond alatt ugyan aza szenvedés. Lutri, az hogy milyen ligában vagy maximum péniszösszeméregetésnek jó. KÖszönhetően annak hogy az egész community egy szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!