Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Leauge of legendsbe miért nem...

Leauge of legendsbe miért nem tudok kijutni? (többi lent)

Figyelt kérdés
már kb 3 éve játszok de még mindig silverben.bronze-ban vagyok.Rengeteg profi játékost nézek pl:Kiss Ádám,gosu.imaqtipie,faker.Emelett nagyonsok oktató videót nézek és olvasok,hogy hogyan jussak ki onnan ahol vagyok.Meg is fogadom őket.Figyelek farmra,nézem a minimapot,probálom elvinni az object-eket sari torony.pingelek nem flamelek.A játékom sem olyan rossz.Ennek ellenére nem tudok tovább jutni ez hogy lehet?

2016. szept. 1. 20:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Egyébként 17/f
2016. szept. 1. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
5 jó,alapdolgot felsoroltál. Nem épp ennyiről szól a játék. Amúgy honnan tudjuk a kérdésedre a választ ha még csak idézőnevet sem írtál, hogy meglessünk 1-2 meccset vagy valami.
2016. szept. 1. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:

1- Ez a képességeid határa.

2- Baromi szerencsétlen vagy. Ezt kétlem, hiszen 3 év alatt simán ki lehet jutni. AK is ott kezdte és szenvedett, most meg Master tiert karcolgatja.

Minden rosszindulat nélkül, de ha 3 év alatt nem sikerült Goldig eljutni legalább, vagy itt van a képességeid határa, vagy valamit nagyon rosszul csinálsz.

2016. szept. 1. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Szinte minden online játékos túlbecsüli a saját képességeit: "nekem már rég az XY rangban kéne lennem", stb. Honnan tudjátok ezt ilyen biztosan?
2016. szept. 2. 00:42
 5/10 anonim ***** válasza:

#4: Ilyenről szó sem volt a kérdésben. Tök normálisan kérdezte, hogy mi lehet a baj vele. Semmi "szemét polákok" "mindig feeder a csapatom" meg hasonló kifogás nem volt benne.

Egyébként az sokkal többet segít a fejlődésben, hogyha nem azt nézed, mit csinálsz jól, hanem azt, hogy mit csinálsz rosszul.

2016. szept. 2. 06:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Válassz ki egy hőst aki nagyon tetszik, kézre áll és TÉNYLEG mainold. Nagyon sokan low eloban bem tudják igazán, hogy milyen az, amikor tényleg nagyon rámegy az ember egy karira, mert nincs türelmük hozzá. Láttam már olyat, aki 3 nap után Kled megjelenése után azt mondta, hogy ő a mainje, pedig ilyen nincs. A main azt jelenti, hogy rankedben CSAK vele játszol. De hogy így tényleg. Én tapasztaltam már, hogy ez mennyit tud számítani. Sokat. Mondjuk egy Zed mainelés a sok bann miatt necces, de nagy a választék, úgyhogy hajrá. Ha ezt már csinálod, mást nem nagyon tudok mondani, amiket felsoroltál azok jó dolgok. Sok sikert :)
2016. szept. 2. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a lehető legszánalmasabb dolog, mikor valaki 1 champpel játszik csak utána meg veri a nyálát,hogy ő gold/plat/dia.
2016. szept. 2. 13:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Utsó ezt meg is lehet fordítani. Lehet valaki platos úgy, hogy mindig azzal játszik, aki épp eszébe jut. Valszeg már diamondban lenne, ha lenne main-je. Ezt jelenti a main kifejezés és magas szinten rengetegen csinálják így. Ha rankedezek, akkor tryhard-kodom, a lehető legjobbat hozom ki magamból, tehát A legjobb champemet hozom. Ilyen egyszerű, ez a lényege a rankednek. Ha lazulni akarok, más champeket gyakorolgatni arra ott a normal. Ha szerinted ez szánalmas, akkor egészségedre, de vigyázz, a rosszindulat nem tesz jót az egészségnek :)
2016. szept. 2. 13:44
 9/10 Trutyimanó válasza:
no koma én 2 éve játszok előző seasonba s4 most b5 voltam b2 -ig feljutottam ewgyedül de tovább nem tudok xD ha akarsz velem szenvedni LordAntal12 ( 19 vagyok ,12 a hónap mikor születtem) :D
2016. szept. 16. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:

szerintem hiaba nezed azokat a profi jatekosokat. Mindig az adott kornyezethez kellene alkalmazkodnod es abban a kornyezetben jonak lenni. a profik tudnak bronzeba jatszani de egy bronze silver nem tud diaba mondjuk. Kezdj el ilyen Annie Ryzeal jatszani csak. Midet maineld mert ott van a kontrol. wardold be a kornyeket es only push. Early a legfontosabb, ha ott nyersz akkor utana eleg sakkba tartanod a masikat.

Lose utan pedig racionalisan gondold at, hogy te hibaztal e, vagy tenyleg unlucky voltal :D

2016. nov. 14. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!